Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΛΑ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: ΤΡΑΝΣ ΑΓΟΡΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΣΤΑ 12... ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ!

Ένα αγόρι που είχε αρχίσει την διαδικασία «αλλαγής φύλου» όταν ήταν 12 ετών, ώστε να «γίνει» τελικά κορίτσι, άλλαξε γνώμη μετά από μόλ...




Ένα αγόρι που είχε αρχίσει την διαδικασία «αλλαγής φύλου» όταν ήταν 12 ετών, ώστε να «γίνει» τελικά κορίτσι, άλλαξε γνώμη μετά από μόλις δύο χρόνια.




Η ιστορία του Patrick Mitchell παρουσιάστηκε στην εκπομπή “60 Minutes” της Αυστραλίας, πριν λίγες ημέρες. Έδωσε μια συνέντευξη την ‘Ημέρα της Γυναίκας’, εξηγώντας πώς το να ονομάζεται «κορίτσι» τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι τελικά, ήταν άνετος ως αγόρι.

Τώρα θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση ιστών μαστών που αναπτύχθηκαν ως αποτέλεσμα της λήψης οιστρογόνου.

"Ένιωθα ότι ήμουν στο σωστό δρόμο στο να γίνω κορίτσι", δήλωσε ο Mitchell στο 60 Minutes.Αλλά κάποια στιγμή φέτος, το να αναφέρεται ως "ένα από τα κορίτσια" τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι "ήμουν πραγματικά άνετα στο σώμα μου".

«Κάθε μέρα αισθανόμουν καλύτερα», είπε... διαβαστε τη συνεχεια εδω

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.