Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ: ΔΙΑΡΡΗΚΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ... ΕΤΩΝ 12!

Έκπληξη ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκάλεσε η συμμετοχή ενός πιτσιρίκου σε μια ομάδα από τέσσερις νεαρ...





Έκπληξη ακόμη και στους έμπειρους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. προκάλεσε η συμμετοχή ενός πιτσιρίκου σε μια ομάδα από τέσσερις νεαρούς Έλληνες, τους οποίους τσάκωσαν επ' αυτοφώρω, την στιγμή που προσπαθούσαν να κλέψουν ένα Ι.Χ. φορτηγό από την πόλη της Κομοτηνής!



Το μόλις 12 χρόνων αγοράκι, μαζί με έναν 15χρονο και έναν 17χρονο, ακολουθούσαν τις οδηγίες του 29χρονου «αρχηγού» τους που τους είχε μεταφέρει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό του στο σημείο όπου ήταν παρκαρισμένο το φορτηγάκι. Μάλιστα, όταν επιχείρησαν να τους ακινητοποιήσουν οι αστυνομικοί, ο ενήλικος αντιστάθηκε σθεναρά χωρίς τελικά να αποφύγει τις χειροπέδες.

Και οι τέσσερις δράστες, που είχαν στην κατοχή τους ένα διαρρηκτικό εργαλείο, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν αρχικά στην Ασφάλεια Κομοτηνής και από εκεί στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης που άσκησε σε βάρος τους δίωξη για απόπειρα κλοπής και στον 29χρονο και για αντίσταση. Σε βάρος των γονέων των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας των παιδιών τους.

ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.