Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.... ΑΛΛΑ 120 ΦΟΡΤΗΓΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!

Οι ΗΠΑ στα πλαίσια της επιχείρησης Ράκκα, έστειλαν προ τις SDG (που περιλαμβάνουν και το YPG) νέα θωρακισμένα οχήματα και βαριά όπλα. ...






Οι ΗΠΑ στα πλαίσια της επιχείρησης Ράκκα, έστειλαν προ τις SDG (που περιλαμβάνουν και το YPG) νέα θωρακισμένα οχήματα και βαριά όπλα.

Οι ΗΠΑ συνεχίζουν την βοήθεια σε όπλα προς τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (κύριο στοιχείο των οποίων είναι το YPG).




Σύμφωνα με την είδηση από το Sputnik, αξιωματούχος του SDG ανακοίνωσε πως σήμερα το πρωί έφτασε η βοήθεια σε όπλα και τα θωρακισμένα οχήματα που τους έστειλαν οι ΗΠΑ και είπε: ¨ΟΙ ΗΠΑ στα πλαίσια της επιχείρησης Ράκκα μας έστειλαν θωρακισμένα οχήματα Χάμμερ και βαριά όπλα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν στείλει για την επιχείρηση Ντεϊρεζζόρ. Στα όπλα που έφτασαν σήμερα περιλαμβάνονται κατευθυνόμενοι πύραυλοι, πολυβόλα, όπλα τύπου Ντότσκα, διόπτρες και βλήματα για όλμους. Τα όπλα και τα θωρακισμένα οχήματα μπήκαν στην Ροζάβα από την περιοχή του Κουρδιστάν (Β.Ιράκ). Από εκεί μεταφέρθηκαν ανατολικά της Ράκκα και στα νότια σε θέσεις του SDG. Τα όπλα και τα θωρακισμένα οχήματα ήρθαν με 120 TIR¨.

¨ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΡΑΚΚΑ¨

Ο αξιωματούχος του SDG είπε πως ¨Υπάρχει ανάγκη για ακόμη περισσότερα όπλα¨ και πρόσθεσε πως ¨Η επιχείρηση στην Ράκκα τελειώνει. Σε λιγότερο από μήνα η πόλη θα έχει απελευθερωθεί. Αλλά η ολοκλήρωση της επιχείρησης στην Ράκκα δεν σημαίνει πως θα τελειώσει και η ISIS. Μετά από την Ράκκα, όπου στην Συρία υπάρχει ISΙS, εκεί θα κάνουμε και επιχείρηση. Για αυτές τις νέες επιχειρήσεις θα χρειαστούν και άλλα βαριά όπλα.¨

Οι ΗΠΑ μέχρι σήμερα έστειλαν 1600 TIR βοήθειας με βαριά όπλα και θωρακισμένα οχήματα στο SDG. Η Άγκυρα κατηγόρησε έντονα αυτήν την βοήθεια σε όπλα προς το YPG.

http://haber.sol.org.
- http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.