Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ «ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ» ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ

Σε πρόσωπο της ημέρας αναδεικνύεται ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, με αφορμή τη...






Σε πρόσωπο της ημέρας αναδεικνύεται ο σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας, με αφορμή την απίστευτη δήλωσή του για την Eldorado Gold, την οποία έστειλε στα... τσακίδια, προκαλώντας σάλο.




Ωστόσο, η σημερινή ημέρα, 11η Σεπτεμβρίου, φέρνει στον νου μια παλαιότερη ανάρτηση του κ. Καρανίκα, ο οποίος χαρακτήριζε «έργο τέχνης, που αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ», την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον των ΗΠΑ!

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «...Πριν δω στην οθόνη της TV, στις 11/9/01, τον άνθρωπο θύμα, είδα τον εμβολισμό και την κατάρρευση των δίδυμων πύργων ως έργο τέχνης-αταστροφής και αλλαγής του εικαστικού τοπίου στο Μανχάταν. Ένα έργο τέχνης που, αν δεν είχε ανθρώπινα θύματα θα ήταν ένα ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ. Τα σημεία-σύμβολα που επέλεξαν οι δράστες (όποιοι κι αν είναι), δίνουν πολιτικό συμβολισμό στο χτύπημα της 11ης Σεπτέμβρη κι ας μην άφησαν προκήρυξη. Οι δίδυμοι πύργοι: παγκόσμιο κέντρο εμπορίου, χρηματιστηριακού κεφαλαίου και θεάματος. Το Πεντάγωνο: εργαστήρι του μιλιταρισμού, η απαξίωση της ανθρώπινης ζωής. Το Υπουργείο Εξωτερικών: Στρατηγείο της ιμπεριαλιστικής πολιτικής των USA. Ο Λευκός Οίκος (ως πρόθεση): Κέντρο διαχείρισης του κρατικού μηχανισμού και συνέταιρος του ιδιωτικού κεφαλαίου, των πολυεθνικών…».





Ποιός είναι ο σύμβουλος στρατηγικής του πρωθυπουργού:



http://dexiextrem.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.