Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

REUTERS: ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ

«Κόκκινο» χτυπάει το θερμόμετρο στην κορεατική χερσόνησο, καθώς η Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε στρατιωτική άσκηση με τη συ...






«Κόκκινο» χτυπάει το θερμόμετρο στην κορεατική χερσόνησο, καθώς η Νότια Κορέα ανακοίνωσε ότι πραγματοποίησε στρατιωτική άσκηση με τη συνδρομή αμερικανικών βομβαρδιστικών την Πέμπτη.




Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, δύο αμερικανικά βομβαρδιστικά B-1B και τέσσερα F-35B και μαχητικά της Νότιας Κορέας πέταξαν πάνω από την κορεατική χερσόνησο. Φωτογραφίες του Associated Press δείχνουν τη στιγμή που οι βόμβες των πολεμικών αεροσκαφών «ϐρίσκουν» το στόχο τoυς.



Η στρατιωτική αυτή κίνηση ισχύος, που πραγματοποιείται μόλις δύο ημέρες μετά από την εκτόξευση πυραύλου από την Βόρεια Κορέα, «κλείνει» ουσιαστικά την ετήσια κοινή άσκηση των αμερικανικών και νοτιοκορεατικών δυνάμεων.



Η Βόρεια Κορέα έχει πολλάκις καταδικάσει τις στρατιωτικές αυτές ασκήσεις, που συνήθως περιορίζονται σε προσομοιώσεις σε υπολογιστές, ισχυριζόμενη ότι είναι ουσιαστική μια προετοιμασία εισβολής.



 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.