Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«O EΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΑΝΕΒΗΚΕ 5 ΧΛΜ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ EKMETAΛΛΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΕΡΑ» ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ KEFALONIAPRESS ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΑ ΣΙΜΩΤΑΤΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

10.27 μμ Λάβαμε μηνυματα οτι εκκενώνεται ο Λουρδάς , κινδυνεύουν σπίτια στη παραλία! Η φωτιά διεσχισε Σιμωτάτα – Βλαχάτα και κατέληξ...






10.27 μμ Λάβαμε μηνυματα οτι εκκενώνεται ο Λουρδάς , κινδυνεύουν σπίτια στη παραλία! Η φωτιά διεσχισε Σιμωτάτα – Βλαχάτα και κατέληξε Λουρδα.



10.15 μμ Εκλεισε η διέλευση οχημάτων απο Πόρο προς Αργοστόλι. Η συγκοινωνία απο Πόρο κατευθύνεται στη Σάμη.



10. 15 μμ H κατάσταση χειροτερεύει..





10.00 μμ Κάτοικοι από Βλαχάτα , Σιμωτάτα εγκαταλείπουν τα σπίτια τους με ελάχιστα απαραίτητα και κατευθύνονται προς Πόρο. Δραματικά μηνυματα κατοίκων “φθάνει στη πόρτα μας”!!

09.50 μμ Διακοπή ΔΕΗ απο Περατάτα έως Σιμωτάτα – Βυθισμένα όλα τα χωριά από Περατάτα έως Πλατιές, στο σκοτάδι.




Ο “εγκληματίας” ανέβηκε πέντε χιλιόμετρα πάνω από το χωριό και έβαλε φωτιά εκμεταλλευόμενος τον αέρα που κατεβαίνει απόψε απο τον Αίνο προς τα Σιμωτάτα. Η φωτιά είναι κυριολεκτικά πάνω από το χωριό. Ο δ/ντης της Πολιτικής Προστασίας Βαγγελης Ανδρεάτος την χαρακτήρισε ως “τη χειρότερη φωτιά” που θα μπορούσε να μπει. Όλες οι δυνάμεις έχουν κινητοποιηθεί, δυστυχώς είναι νύχτα και δεν μπορούν να επιχειρήσουν τα αεροπλάνα. Ευχόμαστε καλή δύναμη!





kefaloniapress

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.