Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΒΟΜΒΙΔΟΒΟΛΟ MK19 ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ - ΒΙΝΤΕΟ -

Το πολυβόλο MK19 40mm είναι ένα αερόψυκτο,πλήρως αυτόματο όπλο και μετακινείται από τις μονάδες σε μικρές αποστάσεις με περιορισμένο α...




Το πολυβόλο MK19 40mm είναι ένα αερόψυκτο,πλήρως αυτόματο όπλο και μετακινείται από τις μονάδες σε μικρές αποστάσεις με περιορισμένο αριθμό πυρομαχικών.





Μπορεί να πυροβολήσει διάφορες χειροβομβίδες 40mm. Η χειροβομβίδα M430 HEDP 40mm θα τρυπήσει θωράκιση πάχους έως 5 εκατοστών έχει την δυνατότητα να παράγει θραύσματα για να σκοτώσει το προσωπικό σε απόσταση εώς πέντε μέτρα και να τραυματίσει το προσωπικό εώς 15 μέτρα από το σημείο κρούσης.

Το MK19 Gunade Machine Gun υποστηρίζει τα στρατεύματα σε επιθετικούς και αμυντικούς ρόλους. Παρέχει ένα μεγάλο όγκο ακριβείας με συνεχές ρυπές ενάντια στο εχθρικό προσωπικό και τα ελαφρά θωρακισμένα οχήματα. Το MK19 μπορεί να τοποθετηθεί σε τρίποδο ή σε πολλαπλές πλατφόρμες οχημάτων. Είναι το πρωταρχικό κατασταλτικό όπλο για τις μονάδες υποστήριξης αλλα και για της μονάδες μάχης.

Το MK19 αναπτύχθηκε αρχικά για να παρέχει στο Πολεμικό Ναυτικό των Η.Π.Α. ένα αποτελεσματικό πολεμικό όπλο περιπολίας στο Βιετνάμ. Ένα πρόγραμμα βελτίωσης προϊόντων ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1970 με αποτέλεσμα το MK19 Mod 3.



thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.