Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΣΥΡΙΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ MIG21 ΜΕ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ΤΟΥ «ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ»

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΣΥΡΙΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ MIG- 21 Oι φράξιες του FSA που επιχειρούν στην περιοχή της Badia εξέφρασαν τ...






ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΣΥΡΙΟ ΠΙΛΟΤΟ ΤΟΥ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ MIG- 21
Oι φράξιες του FSA που επιχειρούν στην περιοχή της Badia εξέφρασαν τη θέλησή τους ν΄ ανταλλάξουν τον αιχμάλωτο πιλότο που κρατούν με έναν αποστάτη λιποτάκτη υπολοχαγό τον Hussein al-Harmoush, που ήταν μέλος του FSA και κρατείται από το συριακό κράτος.




Ο υποδιοικητής της φράξιας Μαύρος Στρατός της Ανατολής o « Abu Barzan Al-Sultani, » ανέφερε ότι συμφωνεί με το αίτημα ανταλλαγής του πιλότου « Ali Halawa » με τον « Hussein al Harmoush ».

O « Saad Saif » μέλος του γραφείου τύπου της τρομοκρατικής οργάνωσης οι »Δυνάμεις του Μάρτυρα Ahmed Abdo » του FSA δήλωσε ότι ελπίζει ο « Harmosh » να είναι ζωντανός και να γίνει η ανταλλαγή.

Λέγεται ότι ο fsa θα ζητήσει επίσης την απελευθέρωση κρατουμένων στις φυλακές και την διοχέτευση ανθρωπιστικής βοήθειας σε καταυλισμούς εκτοπισμένων.orient-news 17.8.17

dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.