Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ISIS ΚΑΒΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ...!

Νεαρός, γενίτσαρος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), σκότωσε έναν οπλαρχηγό της οργάνωσης και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, ότα...







Νεαρός, γενίτσαρος της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), σκότωσε έναν οπλαρχηγό της οργάνωσης και τραυμάτισε σοβαρά τη μητέρα του, όταν τους έπιασε στο κρεβάτι του σπιτιού του.




Το περιστατικό, σύμφωνα με το ιρακινό Al Sumaria News, συνέβη την Κυριακή στην πόλη Ταλ Αφάρ, τελευταίο προπύργιο των τζιχαντιστών στο βορειοδυτικό Ιράκ.

Σύμφωνα με τοπική πηγή, που επικαλείται η ιρακινή ιστοσελίδα, ο νεαρός μπήκε στο σπίτι του και βρήκε τον οπλαρχηγό υπεύθυνο για τα «κουτάβια του χαλιφάτου», όπως ονομάζονται τα παιδιά-στρατιώτες (γενίτσαροι) της οργάνωσης, μαζί με τη μητέρα του.

Δίχως δεύτερη σκέψη σήκωσε το όπλο και έριξε πάνω τους. Ο οπλαρχηγός σκοτώθηκε επιτόπου, ενώ η μητέρα του τραυματίστηκε στο στήθος και στο πόδι.

«Ο νεαρός αρνήθηκε να παραδοθεί στους τζιχαντιστές και ξέσπασε πιστολίδι πριν πέσει νεκρός με τη σειρά του», σύμφωνα με το Al Sumaria News.

Η πόλη Ταλ Αφάρ είναι περικυκλωμένη ολόγυρα από ιρακινά και κουρδικά στρατεύματα και οι αποκομμένοι σε αυτήν τζιχαντιστές περιμένουν πότε θα τους επιτεθούν οι κυβερνητικές δυνάμεις.

Τα «κουτάβια του χαλιφάτου» ξεκίνησαν ως «νεολαία» της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, σύντομα όμως μετατράπηκαν σε σώματα γενιτσάρων.

Χιλιάδες παιδιά από τη Συρία και το Ιράκ, από ηλικίες 9 ετών και επάνω, απήχθησαν ενώ πήγαιναν στο σχολείο ή αφού έμειναν ορφανά εξαιτίας του πολέμου.

Οι τζιχαντιστές συγκέντρωσαν τα παιδιά σε ειδικά στρατόπεδα όπου τους έκαναν πλύση εγκεφάλου και στρατιωτική εκπαίδευση. Πολλά ανήλικα «κουτάβια» έχουν πραγματοποιήσει επιθέσεις αυτοκτονίας. tribune.gr

Ανήλικος τζιχαντιστής σκότωσε οπλαρχηγό του ISIS που τον έπιασε μαζί με τη μητέρα του

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.