Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKTOΣ ΕΛΕΓΧΟΥ Η ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - ΑΠΕΙΛΕΙ ΣΠΙΤΙΑ - ΑΠΟΠΝΙΚΤΙΚΗ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Πυρκαγιά που μαίνεται από τις 12:00 περίπου το μεσημέρι στη περιοχή Σκαμνουλα της Πρεβεζας. Σύσσωμη η Πυρ...




Εκτός ελέγχου βρίσκεται η Πυρκαγιά που μαίνεται από τις 12:00 περίπου το μεσημέρι στη περιοχή Σκαμνουλα της Πρεβεζας.

Σύσσωμη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πρέβεζας με όλα της τα οχήματα και η ΛΕΚ δίνουν αγώνα για να σταματήσουν την πύρινη λαίλαπα που κατέκαψε μέχρι στιγμής μεγάλη χορτολιβαδική έκταση, θερμοκήπια και ένα παλιό εγκαταλελειμένο εργοστάσιο της περιοχής.




Η φωτιά αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς το κλειστό γυμναστήριο της Πρεβεζας καθώς και προς το κοιμητήριο. Στην περιοχή βρίσκονται σπίτια, τα οποία σύμφωνα με εκτιμήσεις, κινδυνεύουν από τις φλόγες.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 15 πυροσβεστικά οχήματα με 30 άνδρες, ενώ γίνονται και ρίψεις νερού με 3 Πετζετέλ. Οι κάτοικοι της Σκαμνούλας επιχειρούν με όσα μέσα διαθέτουν, προκειμένου να σώσουν τις περιουσίες τους. Στην περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης 5 μποφόρ.
Επί ποδός είναι και το Νοσοκομείο Πρέβεζας με όλες τις βάρδιες να παραμένουν στη θέση τους για κάθε ενδεχόμενο. Η ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την πόλη είναι αποπνικτική καθώς σύννεφα καπνού έχουν σκεπάσει μεγάλο μέρος της πάνω από την Λεωφόρο Ιωαννίνων, ενώ οι άνεμοι είναι εχθρικοί δημιουργώντας συνεχώς νέες αναζωπυρώσεις.









Mypreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.