Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ! ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΕ DRONE ΠΑΝΩ ΣΤΟ HMS QUEEN ELIZABETH....!!!

Διεθνώς ρεζίλι έγινε το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας καθώς ένας ενθουσιώδης φωτογράφος κατάφερε να προσγειώσει και να απογειώσε...









Διεθνώς ρεζίλι έγινε το Βασιλικό Ναυτικό της Βρετανίας καθώς ένας ενθουσιώδης φωτογράφος κατάφερε να προσγειώσει και να απογειώσει απαρατήρητος ένα drone 300 λιρών στο κατάστρωμα του ολοκαίνουριου αεροπλανοφόρου HMS Queen Elizabeth που αποτελεί και το καμάρι του βρετανικού στόλου!





Φαίνεται ότι όταν εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov, είχε χαρακτηρίσει το νέο αεροπλανοφόρο του βρετανικού Βασιλικού Ναυτικού «HMS Queen Elizabeth» ως «απλώς έναν βολικό και μεγάλο, θαλάσσιο στόχο» δεν είχε και άδικο.

Το περιστατικό έγινε τον περασμένο Ιούλιο, όταν το μεγαλύτερο πλοίο του βρετανικού πολεμικού ναυτικού - που θα ενταχθεί επίσημα στις δυνάμεις του αργότερα φέτος- είχε ελλιμενιστεί στο Ινβεργκόρντον της Σκωτίας.

Ένας ντόπιος ερασιτέχνης φωτογράφος θεώρησε την άφιξη του πολεμικού πλοίου, που κόστισε περί τα τρία δισεκατομμύρια στερλίνες, ως μια μεγάλη ευκαιρία για να τραβήξει πλάνα και φωτογραφίες του. Ο άγνωστος άνδρας είπε στην εφημερίδα Daily Mail ότι «έμεινε άναυδος», που κατάφερε να προσγειώσει το εφοδιασμένο με κάμερα DJI Phantom μικρό τετρακόπτερο κόστους περίπου 300 λιρών στο αεροπλανοφόρο και να το απογειώσει χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς! pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.