Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ... dj ΒΕΡΘΑ; ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΚΑΤΣΕ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΡΤΖΗ

Αφού δεν κατάφερε (λόγω αντιδράσεων) να διοριστεί ως μουσική επιμελήτρια στον ΟΑΣΑ με μισθό 3900 ευρώ το δίμηνο, η Βέρθα Ευθυμιάδου β...








Αφού δεν κατάφερε (λόγω αντιδράσεων) να διοριστεί ως μουσική επιμελήτρια στον ΟΑΣΑ με μισθό 3900 ευρώ το δίμηνο, η Βέρθα Ευθυμιάδου βρήκε… δουλειά στο γραφείο του Χρήστου Σπίρτζη.

Η κυρία Ευθυμιάδου που είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων, με αποτέλεσμα την ανάκληση του διορισμού της, όταν είχε προσληφθεί στο ΟΑΣΑ για να φτιάχνει play list με μουσική που θα ακούν στα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τους δημόσιους χώρους του μετρό οι επιβάτες.







Συγκεκριμένα το ΦΕΚ έγραφε τα εξής: Ειδικότερα η παροχή υπηρεσιών αφορά στην προετοιμασία χρονοδιαγραμμάτων και στην παρακολούθηση και το συντονισμό των ακόλουθων δράσεων :

(α) Σχεδιασμός και προετοιμασία προγραμμάτων μουσικών εκδηλώσεων/δράσεων σε χώρους του Μετρό και άλλους δημόσιους χώρους.

(β) Επιλογή μουσικής από το κλασσικό και έντεχνο ρεπερτόριο για το Μετρό και τα Λεωφορεία/Τρόλλευ

(γ) Προετοιμασία/σχεδιασμός της δράσης «Μουσικό Λεωφορείο στον αστικό χώρο»

Επειδή, όμως στην Ελλάδα κανείς δεν… χάνεται, ο Χρήστος Σπίρτζης φρόντισε να την αποκαταστήσει. Έτσι την προσέλαβε ως μετακλητή υπάλληλο στο γραφείο του!


dexiextrem

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.