Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΠΕΤΑΞΕ C-130 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!

Από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας απογειώθηκε στις 17.00 ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό την Λάρνακα της Κύπρου, προκει...

C-130 πέταξε για την Λάρνακα για να φέρει στην Ελλάδα 60 Κύπριους πυροσβέστες




Από το αεροδρόμιο της Ελευσίνας απογειώθηκε στις 17.00 ένα C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας με προορισμό την Λάρνακα της Κύπρου, προκειμένου να παραλάβει το πεζοπόρο τμήμα 60 ανδρών, καθώς και έξι οχήματα με τα οποία θα συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία τη χώρα μας στη δύσκολη μάχη που δίνει με τις φλόγες.




Ο Κύπριος υπουργός Δικαιοσύνης, Ιωνάς Νικολάου, συνομίλησε τηλεφωνικώς νωρίτερα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα και οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες ήρθαν σε επικοινωνία για τη διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών αλλά και τον καθορισμό των μετώπων όπου θα συνδράμουν οι κυπριακές δυνάμεις.
Το C-130 με τις κυπριακές δυνάμεις αναμένεται να φτάσει στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας περίπου στις 22:00 το βράδυ.

Νωρίτερα, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυπριακής Δημοκρατίας Βίκτωρας Παπαδόπουλος, είχε δηλώσει πως η Λευκωσία είναι έτοιμη για κάθε βοήθεια.
Μιλώντας στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων και ερωτηθείς αν η Κύπρος θα αποστείλει βοήθεια για κατάσβεση των πυρκαγιών στην Ελλάδα, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «είμαστε σε επικοινωνία και όταν μας ζητηθεί είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με έμψυχο και άψυχο υλικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.