Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ; ΕΧΕΙ ΟΠΛΟ;» ΤΑ ΚΑΝΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΙΑ...!!! ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΗ ΤΗΣ BRITHEY SPEARS ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Ενα περίεργο περιστατικό σημάδεψε συναυλία της Brithey Spears, καθώς την ώρα που ερμήνευε το τελευταίο τραγούδι ανέβηκε ένας θαυμαστής στ...




Ενα περίεργο περιστατικό σημάδεψε συναυλία της Brithey Spears, καθώς την ώρα που ερμήνευε το τελευταίο τραγούδι ανέβηκε ένας θαυμαστής στη σκηνή.

Η Britney Spears εμφανώς τρομοκρατημένη ρωτούσε τους άντρες ασφαλείας της αν είχε όπλο. Σωματοφύλακες και χορευτές κατάφεραν να απομακρύνουν τον θαυμαστή από τη σκηνή του Planet Hollywood στο Λας Βέγκας πριν προλάβει να την προσεγγίσει.






Αμέσως μετά το περιστατικό η τραγουδίστρια αποχώρησε από τη σκηνή, με τους θαυμαστές να αποδοκιμάζουν τον «εισβολέα». Σε βίντεο που ανέβασαν θαυμαστές της, η Britney Spears ακούγεται να ρωτά τους άντρες ασφαλείας της αν έχει όπλο.

Άνθρωπος στο κοντινό της περιβάλλον ανέφερε ότι η 35χρονη τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό. Όλα έγιναν ενώ τραγουδούσε το τελευταίο της τραγούδι You Drive Me «Crazy».



H Britney Spears δεν κατάλαβε αμέσως τι είχε συμβεί, καθώς άντρες ασφαλείας και χορευτές προσπαθούσαν να κρατήσουν τον θαυμαστή μακριά της. «Είναι όλα εντάξει; Τι συμβαίνει; Έχει όπλο;» ήταν τα πρώτα λόγια της διάσημης τραγουδίστριας της ποπ.

Το residency show της Μπρίτνεϊ Σπίαρς «Piece Of Me Vegas» με πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις θα ολοκληρωθεί τον Δεκέμβριο. Τέσσερα χρόνια μετά την πρώτη της εμφάνιση.



Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears: Piece Of Me (@pombritneyperformances) στις

eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.