Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΤΑΝ ΛΕΓΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ... ΕΡΧΕΤΑΙ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΡΙΑ... ΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ!!!

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΥΟΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙ...




ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΥΟΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Αυστηρή προειδοποίηση απεύθυναν οι ΗΠΑ προς την Τουρκία να μην επιχειρήσει να πλήξει ξανά δυνάμεις της συμμαχίας κατά της ISIS αλλιώς θα υπάρξουν επιπτώσεις.

Το παραπάνω είπε ο εκπρόσωπος της συμμαχίας μετά τα πυρά ανταρτών που μετέχουν στην επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» εναντίον δυνάμεων ανταρτών του FSA οι οποίες συνοδεύονται από αμερικανικές ειδικές δυνάμεις.





«Αυτό το έχουμε το έχουμε κάνει γνωστό στους Τούρκους εταίρους μας και εμείς πρόκειται να συνεχίσουμε να πραγματοποιούμε αυτές τις περιπολίες αλλά και είμαστε πάντα έτοιμοι αι προετοιμασμένοι να αμυνθούμε στην συγκριμένη περιοχή» δήλωσε πιο συγκεκριμένα στο Reuters ο Αμερικανός συνταγματάρχης Ryan Dillon εκπρόσωπος της CENTCOM, η οποίασυντονίζει τη δράση των αμερικανικών δυνάμεων στη Συρια.

Σύμφωνα με τις δηκώσεις του Αμερικανού εκπροσώπου δυνάμεις οι οποίες υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ δέχθηκαν πυρά στην πόλη της βόρειας Συρίας Manbij από αντάρτες που μετέχουν στην συμμαχία της τουρκικής επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη».

«Οι δυνάμεις μας δέχθηκαν πυρά και ανταπέδωσαν πριν μετακινηθούν σε ασφαλή τοποθεσία» δήλωσε ο Αμερικανός συνταγματάρχης.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως οι ΗΠΑ διεμήνυσαν στην Τουρκία ότι πυρά από αντάρτες που μετέχουν στην επιχείρηση «Ασπίδα του Ευφράτη» εναντίον ανταρτών που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ "δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό".

Ο Αμερικανός εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε εάν στα τμήματα που έπληξαν οι δυνάμεις που υποστηρίζονται από την Τουρκία βρίσκονταν και αμερικανικές ειδικές δυνάμεις, αλλά σύμφωνα με κουρδικές πηγές υπήρχε παρουσία και Αμερικανών στρατιωτών.

«Οι περιπολίες που διεξάγουμε στην συγκεκριμένη περιοχή έχουν ως στόχο την αποφυγή της έντασης. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες έχουμε δεχθεί και άλλες φορές πυρά από τις δυνάμεις των ανταρτών που ελέγχονται από την Τουρκία», πρόσθεσε ο Dillon. pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.