Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

Χωρίς ασθενοφόρο είναι το χωριό του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Το Αθαμάνιο Αρτας, στο οποίο ο πρωθυπουργός πέρασε πολλά καλοκαίρια ...






Χωρίς ασθενοφόρο είναι το χωριό του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Το Αθαμάνιο Αρτας, στο οποίο ο πρωθυπουργός πέρασε πολλά καλοκαίρια των παιδικών και εφηβικών του χρόνων, είναι ακάλυπτο από το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με καταγγελίες. Προχθές, ένας άνδρας 55 ετών έχασε τη ζωή του καθώς δεν πρόλαβε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.





Οπως προκύπτει από τις πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας συμμετείχε στην Αθαμάνιο Διαδρομή, έναν αγώνα δρόμου που πραγματοποιείται κάθε καλοκαίρι στην περιοχή. Ο 55χρονος φέρεται να ένιωσε δυσφορία και να έπαθε καρδιακή ανακοπή πριν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων, αναγκάστηκαν κάποιοι που ήταν παρόντες να μεταφέρουν τον άνθρωπο με ιδιωτικό όχημα αλλά δεν πρόλαβαν.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), στο Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου, που βρίσκεται κοντά στο Αθαμάνιο Αρτας, υπάρχουν τρεις οδηγοί που καλύπτουν μόνο τις πρωινές και βραδινές βάρδιες. Για τα έκτακτα περιστατικά της περιοχής καλείται ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Αρτας, που είναι «δύο ώρες δρόμος». Οπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ, στην Αθαμάνιο Διαδρομή δεν υπήρχε καθόλου κάλυψη για τους συμμετέχοντες. «Εγκληματική αμέλεια στο χωριό του πρωθυπουργού». Στα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας της Αρτας, σύμφωνα με την Ομοσπονδία, η κατάσταση είναι χειρότερη καθώς υπάρχουν μόνο δύο οδηγοί ασθενοφόρων ανά Κέντρο Υγείας.

Από την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.