Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑ... ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΡΩΣΗΣ» ΣΕ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΝΟΣΗΛΕΙΑ Η ΚΩΜΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΡΑΝΑ

Στο σπίτι της και υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση βρίσκεται πλέον η Κατερίνα Βρανά, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η οικογένειά της, ...




Στο σπίτι της και υπό αυστηρή ιατρική παρακολούθηση βρίσκεται πλέον η Κατερίνα Βρανά, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η οικογένειά της, στο επίσημο προφίλ της ηθοποιού στο facebook.



Η Κατερίνα Βρανά ήταν στην Κουάλα Λουμπούρ για να συμμετάσχει σε παγκόσμιο φεστιβάλ stand up comedy. Εκεί, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην κοιλιακή χώρα και πήγε στο νοσοκομείο.

Της διαγνώσθηκε σκωληκοειδίτιδα, αλλά δυστυχώς δημιουργήθηκαν επιπλοκές και αντιμετώπισε σοβαρή σηψαιμία και λόγω μόλυνσης στους πνευμονες η αναπνοή της υποστηριζόταν μηχανικά.

Η περιπέτεια της υγείας της είχε αίσιο τέλος, ωστόσο έχει δύσκολο δρόμο μπροστά της μέχρι να επανέλθει πλήρως, καθώς -όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση- πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Η Κατερίνα είναι εκτός νοσοκομείου και σπίτι της σε κατ’οίκον νοσηλεία. Η ανάρρωσή της συνεχίζεται με αυστηρή ιατρική παρακολούθηση.
Η Κατερίνα νιώθει σαν μωρό 6 μηνών, καθώς πρέπει να ξαναμάθει να περπατάει και να χρησιμοποιεί τους μυς της, οι οποίοι ατρόφησαν κατά τη διάρκεια της τετράμηνης νοσηλείας της.
Ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ακόμα υπολογιστή και κινητό κι αυτός είναι ο λόγος που η οικογένεια ποστάρει updates εκ μέρους της.
Η Κατερίνα θα ήθελε να γνωρίζετε ότι το μεγαλύτερο μέρος των updates το υπαγορεύει η ίδια γιατί της αρέσει να μιλάει για τον εαυτό της στο τρίτο πρόσωπο και της αρέσει να χρησιμοποιεί την οικογένειά της σαν μίνιονς.
Ευχαριστούμε και πάλι για τις ευχές σας και τη θετική ενέργεια.
Μετά από μια τόσο σοβαρή ασθένεια, ο δρόμος της ανάρρωσης είναι μακρύς και χρειάζεται υπομονή, κάτι που η Κατερίνα νιώθει ότι δεν έχει καθόλου. Εμείς θεωρούμε ότι δεν είναι τίποτα λιγότερο από καταπληκτική.
Ήρωας αντοχής. Τέρας υπομονής. Ό,τι καλύτερο έχει πατήσει ποτέ στη Γη. (Ναι, η Κατερίνα ακόμα υπαγορεύει αυτό το status)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.