Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... ΘΡΗΝΕΙ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΓΜΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ...

Μόλις στα 32 του χρόνια ο Κώστας Καρακωνσταντάκης έφυγε από τη ζωή, το 36ο θύμα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη, από την αρχή του...






Μόλις στα 32 του χρόνια ο Κώστας Καρακωνσταντάκης έφυγε από τη ζωή, το 36ο θύμα των τροχαίων δυστυχημάτων στην Κρήτη, από την αρχή του έτους.





Η νέα τραγωδία γράφτηκε μετά τις 23:00 στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου, όταν ο 32χρονος, ο οποίος υπηρετούσε στο Τάγμα Εθνοφυλακής Ηρακλείου, με κατεύθυνση από Ηράκλειο προς Γάζι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε τειχίο έξω από έκθεση αλουμινίου.

Στο ΕΚΑΒ σήμανε συναγερμός, όμως τα τραύματά του ήταν βαριά και παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών, κατέληξε λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ο Κώστας Καρακωνσταντάκης ήταν από τη Φοινικιά. H νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί σήμερα στις 17:00 από τον Ιερό Ναό Παναγίας στη Φοινικιά, και η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: http://defenceline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.