Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ) ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ

Τελικά οι βόλτες χεράκι χεράκι στα σοκάκια της Πάτμου δεν ήταν ανάμεσα σε δύο φίλους, αλλά στο νέο ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας! ...







Τελικά οι βόλτες χεράκι χεράκι στα σοκάκια της Πάτμου δεν ήταν ανάμεσα σε δύο φίλους, αλλά στο νέο ζευγάρι της κοσμικής Αθήνας!






Μετά και τις αποκλειστικές εικόνες που δημοσίευσε το περιοδικό «You Weekly», όπου η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας κάνουν μπάνιο στην παραλία του Λυγίνου, στο νησί της Αποκάλυψης, σε άκρως in love ατμόσφαιρα, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτό που «τρέχει» ανάμεσά τους είναι μια νέα σχέση.

Η 47χρονη παρουσιάστρια, φορώντας τριανταφυλλί μπικίνι, μπαίνει και βγαίνει από τη θάλασσα συνοδευόμενη από τον 43χρονο εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος μάλιστα την ακουμπά τρυφερά. Οι δυο τους είναι μάλλον μόνοι τους στην παραλία, γι' αυτό απολαμβάνουν ξέγνοιαστοι το μπάνιο τους, ενώ η Τζένη δεν παραλείπει να τραβήξει και μερικές φωτογραφίες όσο ο Κικίλιας κολυμπά. Με απλά λόγια, ο μήνας έχει εννιά για το ερωτευμένο ζευγάρι.



Αν και στο παρελθόν η Μπαλατσινού φρόντιζε να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική ζωή της, αυτήν τη φορά δεν τα κατάφερε, αφού δίπλα της δεν έχει κάποιον μη αναγνωρίσιμο άνδρα (όπως συνέβη με τον Καβαλιώτη επιχειρηματία με τον οποίο συνδέθηκε πριν από δύο χρόνια), αλλά έναν πολιτικό και μάλιστα πρώην υπουργό. Από την άλλη, και ο Κικίλιας έχει δηλώσει πως δεν του αρέσει να προβάλλει τα προσωπικά του, ωστόσο, να που «αποκαλύφθηκαν» και μάλιστα σε μια περίοδο που η πολιτική σκηνή «βράζει» και θα έπρεπε να είναι πιο διακριτικός...





Αδιαφορούν

Πάντως και οι δύο δείχνουν να μην ενδιαφέρονται και πολύ για την έκταση που έχει πάρει η συζήτηση που γίνεται γύρω από το ειδύλλιό τους και κάτι μας λέει πως δεν πρόκειται να αναφερθούν σε αυτό, ακόμη κι αν ερωτηθούν.



Στην περίπτωση που ένας από τους δύο «σπάσει» τη σιωπή του, θα σημαίνει ότι το summer romance τους θα αντέξει και μετά τις πρώτες στάλες της φθινοπωρινής βροχής, αντικαθιστώντας ίσως τα σοκάκια και τις παραλίες της Πάτμου με εστιατόρια και μπαρ της πρωτεύουσας.

espressonews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.