Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μ@ΛΑΚΙΣΜΕΝΗ» ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣ ΤΗΝ ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ «ΤΙ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΜΩΡΗ;» - ΒΙΝΤΕΟ -

Επίθεση κατά της ιστορικού και πρώην βουλευτού Μαρίας Ρεπούση εξαπέλυσε το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύ...





Επίθεση κατά της ιστορικού και πρώην βουλευτού Μαρίας Ρεπούση εξαπέλυσε το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τη θεατρική του παράσταση στην Οινόη, ο ηθοποιός και ψηφοφόρος του ΚΚΕ Κώστας Βουτσάς.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα KozaniMedia, αναφερόμενος σε δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν η κ. Ρεπούση περί «συνωστισμού» στην παραλία της Σμύρνης για να περιγράψει τις σφαγές των Τούρκων, ο γνωστός ηθοποιός είπε:

«Γιατί όλοι έχουμε ρίζες και περισσότερο εσείς οι Πόντιοι έχετε ρίζες μέσα από την ταλαιπωρία που τραβήξατε. Και δεν είναι συνωστισμός όπως είπε μία κυρία. Τι κυρία; Μία μ@λ@κισμένη». Ο Κώστας Βουτσάς συνεχίζοντας είπε ειρωνικά: «Συγγνώμη για το μια, ε;». «Τι συνωστισμός, μωρή», συμπλήρωσε επίσης.





tribune

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.