Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΕΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ... Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΗΣ ΔΑΝΙΑΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑΦΕΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΕΝΕ... ΒΑΣΙΛΙΑ!

Ο πρίγκιπας Χένρικ δεν συγχωρεί το γεγονός πως αφού παντρεύτηκε την βασίλισσα Μαργκέτ δεν πήρε τον τίτλο του βασιλιά, αλλά απλώς του πρίγ...




Ο πρίγκιπας Χένρικ δεν συγχωρεί το γεγονός πως αφού παντρεύτηκε την βασίλισσα Μαργκέτ δεν πήρε τον τίτλο του βασιλιά, αλλά απλώς του πρίγκιπα

Ξεκάθαρος ως προς το τι δεν θέλει για την μεταθανάτια τύχη του είναι ο Πρίγκιπας Χένρικ της Δανίας, σύζυγος της βασίλισσας Μαργκέτ: Να μην τον θάψουν δίπλα στην σύζυγό του!






Ξεκάθαρος ήταν όμως και για τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να είναι μαζί με την γυναίκα του μετά θάνατον: Είναι δυσαρεστημένος που όταν η Μαργκέτ έγινε βασίλισσα, εκείνος δεν έγινε βασιλιάς, αλλά... απλώς πρίγκιπας.

Ο Χένρικ γεννήθηκε στην Γαλλία το 1934 και παντρεύτηκε με την 77χρονη βασίλισσα Μαργκέτ το 1967. Γνωρίστηκαν στο Λονδίνο, όπου υπηρετούσε ως διπλωμάτης και εκείνη ήταν η διάδοχος του θρόνου.

Στην Δανία, όταν στέφεται ένας άντρας βασιλιάς, η σύζυγός του ονομάζεται βασίλισσα, όμως δεν ισχύει το αντίθετο, προς μεγάλη στενοχώρια του 83χρονου πρίγκιπα.

Μετά την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και ένα χρόνο, ζει κατά κύριο λόγο στην Γαλλία, μακριά από την σύζυγό του, αν και επισήμως είναι ακόμα μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.