Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΞΟΥΡΙΣΜΑ! ΠΑΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ Ο «ΘΕΡΙΑΚΛΗΣ» ΙΕΡΕΑΣ

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω ιερέας μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους Την παύση από τα κ...




Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω ιερέας μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Την παύση από τα καθήκοντα του αποφάσισε η Ιερά Μητρόπολη Γορτύνης και Αρκαδίας για τον 49χρονο ιερέα σε χωριό της Μεσσαράς, ο οποίος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές να κατέχει δενδρύλλια κάνναβης και ποσότητα χασίς.






Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης: “Η Ιερά Μητροπόλη Γορτύνης και Αρκαδίας κατόπιν έγγραφης ενημέρωσης από κρατική αρχή, περί παράβασης του Ν. 4139/2013 «Περί εξαρτησιογόνων ουσιών» και του Ν. 2168/1993 «Περί όπλων» από κληρικό της, γνωρίζει ότι σύμφωνα με Ι. Κανόνες της Εκκλησίας, το Ν. 4149/1961 «Περί Καταστατικού Χάρτου της εν Κρήτη Ορθοδόξου Εκκλησίας» και το Ν. 5383/1932 «Περί των εκκλησιαστικών δικαστηρίων και της προ αυτών διαδικασίας», απαγόρευσε προσωρινά την τέλεση της Θ. Λειτουργίας, Ι. Μυστηρίων, Ι. Ακολουθιών και κάθε άλλη ιεροπραξία στον εν λόγω κληρικό, μέχρι την έκδοση απόφασης από τα Δικαστήρια της Εκκλησίας”.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω ιερέας μετά την απολογία του στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι καλλιεργούσε το χασίς για προσωπική του χρήση.

Πηγή: Cretapost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.