Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑΔΑ

Με ανακοίνωσή της η Πρεσβεία Καναδά ενημερώνει τους πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας να απευθύνονται αποκλειστικά στον επίσημο ιστότο...




Με ανακοίνωσή της η Πρεσβεία Καναδά ενημερώνει τους πολίτες της Ελληνικής Δημοκρατίας να απευθύνονται αποκλειστικά στον επίσημο ιστότοπο της Κυβέρνησης του Καναδά, Canada.ca/eTA για την έκδοση Ηλεκτρονικής Ταξιδιωτικής Άδειας (e-TA), για να ταξιδέψουν στον Καναδά αεροπορικώς ή για απλή μετάβαση μέσω καναδικού αεροδρομίου.



Υπογραμμίζεται ότι, για δική τους προστασία, οι ταξιδιώτες οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με άλλους ιστότοπους που υπόσχονται παρόμοιες υπηρεσίες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πολλές εταιρείες έχουν δημιουργήσει ανεξουσιοδότητους ιστότοπους που χρεώνουν ταξιδιώτες πρόσθετα τέλη για την παροχή πληροφοριών και την υποβολή αιτήσεων έκδοσης e-TA. Οι εν λόγω εταιρείες δεν εκπροσωπούν την κυβέρνηση του Καναδά και δεν λειτουργούν εκ μέρους της.

Ο ιστότοπος της κυβέρνησης του Καναδά είναι ο μοναδικός επίσημος για την υποβολή e-TA, υπηρεσία που κοστίζει μόνο $7 CAD. Πρόκειται για μια απλή διαδικτυακή διαδικασία που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να την πραγματοποιήσουν μόνοι τους. Το μόνο που χρειάζεται είναι το διαβατήριό τους, μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μια ηλεκτρονική διεύθυνση και πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για τη διευκόλυνση τους υπάρχει και ένας διαδικτυακός οδηγός σε 18 γλώσσες. Επίσης οι ταξιδιώτες έχουν και τη δυνατότητα να ορίσουν εκπρόσωπο, είτε πρόκειται για συγγενικό είτε φιλικό πρόσωπο, να υποβάλει την αίτηση εκ μέρους τους.

Έχοντας στην κατοχή τους έγκυρη e-TA, οι ταξιδιώτες μπορούν να ταξιδέψουν αεροπορικώς στον Καναδά όσες φορές το επιθυμούν για σύντομη διαμονή, για να επισκεφθούν συγγενικά ή φιλικά πρόσωπα, να ξεναγηθούν στα διάφορα αξιοθέατα και να παρευρεθούν σε σημαντικές εκδηλώσεις όπως αυτές για τον εορτασμό της 150ής επετείου της Καναδικής Συνομοσπονδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.