Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ – ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ…

Στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2013 είχε γίνει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το διήμερο Συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά» που...






Στις 22 και 23 Ιανουαρίου 2013 είχε γίνει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το διήμερο Συνέδριο «Εκκλησία και Αριστερά» που διοργάνωσε η ίδια η Ελλαδική Εκκλησία σε συνεργασία με τους συριζαίους καθηγητές του ΑΠΘ (Μιλτιάδης Κωνσταντίνου κλπ.) και τον τότε πρόεδρο της Θεολογικής Σχολής, Χρυσόστομο Σταμούλη. Το ΚΚΕ απαγόρευσε στην Λιάνα Κανέλλη να παραστεί, αν και το ήθελε πολύ. Όλοι οι εκπρόσωποι της Αριστεράς ήσαν Συριζαίοι βουλευτές και στελέχη, πλήν του τότε υφ. Παιδείας Θεόδωρου Παπαθεοδώρου που εκπροσωπούσε την τότε ΔΗΜΑΡ του Φώτη Κουβέλη.




Στις ομιλίες τους, όλοι οι Αριστεροί Σύνεδροι κάλεσαν την Εκκλησία να συνεργαστεί με την Αριστερά στο θέμα της Εντάξεως των Ξένων Μεταναστών στην Ελληνική Κοινωνία!.. Ο ιθύνων νούς του Συνεδρίου, Χρυσόστομος Σταμούλης είχε αποκαλύψει πώς κατάφερε και έπεισε τα στελέχη του Σύριζα να παραστούν στο Συνέδριο, ενώ τα άλλα Αριστερά Κόμματα είχαν αρνηθεί να συμμετάσχουν: Τους εκμυστηρεύτηκε πως η Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου έχει εκχωρήσει ένα τμήμα της στους Μουσουλμάνους της Θεσσαλονίκης, για να προσεύχονται στον Αλλάχ κάθε Παρασκευή και κάθε μεγάλη Γιορτή!

Γιατί τα θυμίζουμε αυτά σήμερα; Πρώτον για να επισημάνουμε αυτό που δεν κουράζεται να επαναλαμβάνει ο «Στόχος»: Η Εκκλησία της Ελλάδος είναι αυτή που άνοιξε την πόρτα στον Τσίπρα για να καταλάβει την Εξουσία, απενοχοποιώντας το βρώμικο και άθεο παρελθόν της Αριστεράς με τέτοιου είδους Συνέδρια. Δεύτερον για να θυμίσουμε ότι η σημερινή ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ την Δεξιά από την οποία ευεργετήθηκε πολλαπλώς μέχρι το 1974, και ουδέποτε κάποιος Δεσπότης έχει πεί μια καλή κουβέντα για τους Δεξιούς Έλληνες τα τελευταία 40 χρόνια…

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟ, ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!..

Θέλετε να μάθετε πώς εξαργυρώνει η σημερινή κυβέρνηση του Σύριζα αυτήν την λατρεία της Ελλαδικής Εκκλησίας προς την Αριστερά; Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στους Φακέλους των νέων βιβλίων των Θρησκευτικών του Δημοτικού και του Γυμνασίου θα υπάρχουν ειδικά κεφάλαια, στα οποία θα υμνείται η Αριστερά και οι Αγώνες που έδωσε για τον Τόπο!.. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, ο Φάκελος των Θρησκευτικών της Β΄Λυκείου έχει ειδικό κεφάλαιο με Ύμνους προς την πάντοτε προδοτική Αριστερά, στο οποίο – μεταξύ άλλων – διαβάζουμε:

«Τόσο η Εκκλησία, όσο και η Αριστερά, αποτελούν σημεία αναφοράς μεγάλων τμημάτων του ελληνικού λαού, από τα οποία απαιτείται τολμηρή και ξεκάθαρη κατάθεση θέσεων. Βέβαια, μια τέτοια προσπάθεια προϋποθέτει κατάφαση στην αλλαγή ενός κόσμου που αλλάζει και μας αλλάζει, τη στιγμή που όσο εμείς αλλάζουμε τον αλλάζουμε. Eνα πέρασμα, δηλαδή, από την ανεύθυνη παρακολούθηση-ενοχοποίηση της ζωής των άλλων, στην έμπονη ζωή με τον άλλο, ζωή για τον άλλο, ζωή στον άλλο.»




ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ είναι πως όλες αυτές οι παπαριές για να αγαπήσουν τα παιδιά την Αριστερά, γράφτηκαν στα νέα βιβλία των Θρησκευτικών ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου και της Ιεραρχίας της Εκκλησίας!.. Απόδειξις ότι ιθύνων νούς του εγχειρήματος είναι το επί χρόνια «δεξί χέρι» του Αρχιεπισκόπου, ο συριζαίος θεολόγος Σταύρος Γιαγκάζογλου, που δήλωσε ξεδιάντροπα στην «Καθημερινή» της περασμένης Κυριακής πως… «οι Φάκελοι θέτουν μία διαφορετική οπτική σε σχέση με το έως τώρα στη μάθηση. Θέλουμε ο μαθητής να μπορεί να διαβάζει τη θρησκευτική παράδοση, τα κείμενα, τη γλώσσα, την τέχνη, με όρους του σήμερα»!..

ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ!..

Φυσικά στα νέα βιβλία των Θρησκευτικών δεν θα περιέχονται μόνο Ύμνοι για την πάντοτε προδοτική Ελληνική Αριστερά. Θα υπάρχουν και ύμνοι για τους εισβολείς λαθρομετανάστες, προκειμένου τα παιδιά να τους αγαπήσουν και να συνειδητοποιήσουν πως και ο Χριστός μας ήταν ένας διωκόμενος πρόσφυγας!.. Αρκεί να πούμε το εξής φοβερό: Στον Φάκελο του μαθήματος των Θρησκευτικών της Γ΄ Δημοτικού περιλαμβάνεται και το κατάπτυστο τραγούδι του μπολσεβίκου τραγουδοποιού, Φοίβου Δεληβοριά, «Ένας ίσον Κανένας», που αποτελεί μια ανελέητη προπαγάνδα ΥΠΕΡ των λαθροπροσφυγόπουλων, που έχουν κατακλύσει τα σχολεία μας!.. Αρκεί να δείτε το τραγούδι αυτό στο YouTube για να φρίξετε: Στο σχετικό βίντεο, τα σκούρα λαθροπροσφυγόπουλα κυριαρχούν σε σχέση με τα ελληνόπουλα κι όλα μαζί τα παιδιά αγκαλιασμένα υμνούν την παγκόσμια ειρήνη και συναδέλφωση των Λαών, αδιαφορώντας για πατρίδες, φυλές, θρησκείες κλπ!.. Θαυμάστε μερικούς στίχους: «Έχω μαζί μου την Τζέλα, έχω μαζί μου την Λέλα, έχω μαζί μου τον Κόρνας… Τζέλα, Λέλα, Κόρνας μένουνε στην οδό Σκουπιδοπόλεως. Στη γειτονιά δεν υπάρχει μια παιδική χαρά, ούτε ένα πάρκο πουθενά, στην πλατεία την έχουνε αράξει οι φραπέδες, και δεν υπάρχει ούτε μπασκέτα για καμιά μπαλιά!»

Πρόκειται για σαφή αναφορά στην Παιδική Χαρά του Αγίου Παντελεήμονος που είχαν κλείσει οι κάτοικοι για να μην παίζουν τα λαθροπροσφυγόπουλα!.. Ο «Στόχος» που πρώτος αποκάλυψε από τον Γενάρη του 2013 τις κατάπτυστες επαφές της Ελλαδικής Εκκλησίας με τον Σύριζα (μέσω Συνεδρίων του ΑΠΘ «Εκκλησία και Αριστερά») που έφεραν στην Εξουσία τους μπολσεβίκους, θα παρακολουθεί το θέμα με την εισβολή της Αριστεράς στα σχολικά βιβλία των Θρησκευτικών και θα σας ενημερώνει…
Εφημερίδα «Στόχος»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.