Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΚΑΙ «ΑΝΤΙΦΑ» ΣΤΗ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ - ΚΗΡΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Η ΣΑΡΛΟΤΣΒΙΛ - ΠΑΡΕΝΕΒΗ Η ΜΕΛΑΝΙΑ

Στην πόλη Σάρλοτσβιλ το επίκεντρο των επεισοδίων - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πολιτεία Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυμα...






Στην πόλη Σάρλοτσβιλ το επίκεντρο των επεισοδίων - Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η πολιτεία





Τουλάχιστον δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν σήμερα στην Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνια, όταν ξέσπασαν συγκρούσεις μεταξύ λευκών εθνικιστών και αντιδιαδηλωτών, την ώρα που η τοπική αστυνομία και ο κυβερνήτης κήρυξαν την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.



Η πορεία των εθνικιστών στο κέντρο της πόλης εμποδίστηκε από τις ομάδες των αντιδιαδηλωτών, ενώ η τοπική αστυνομία αναγκάστηκε να παρέμβει, κάνοντας χρήση χημικών, όταν οι δύο αντίπαλες πλευρές συγκρούστηκαν σώμα με σώμα.






Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και, παρά την σοβαρότητα των τραυμάτων τους, η ζωή τους δεν διατρέχει κίνδυνο. Αρκετοί ακόμα τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τουλάχιστον μία σύλληψη.

Τα επεισόδια στη Βιρτζίνια προκάλεσαν μάλιστα και την παρέμβαση της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ. Σε μήνυμά της στο Twitter, έγραψε: «Η χώρα μας ενθαρρύνει την ελευθερία του λόγου, αλλά ας επικοινωνήσουμε χωρίς μίσος στις καρδιές μας. Κανένα καλό δεν βγαίνει από την βία».


ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.