Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΟ ΣΤΑ... ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ.

Ο έρωτάς του ξαφνικός και μεγάλος. Υπήρξε ένα από τα πιο ευτυχισμένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Eρωτεύτηκαν ο ένα...






Ο έρωτάς του ξαφνικός και μεγάλος. Υπήρξε ένα από τα πιο ευτυχισμένα κι ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Eρωτεύτηκαν ο ένας τον άλλο παράφορα. Μετά από ένα χρόνο και λίγους μήνες σχέσεις αποφάσισαν να παντρευτούν και να ζήσουν μαζί την υπόλοιπη ζωή τους.




Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ετοίμασαν τα πάντα για το γάμο τους που θα γινόταν στις 23 Σεπτεμβρίου και πήγαν στο αγαπημένο τους νησί, στην Πάτμο για να ξεκουραστούν λίγο πριν το γάμο τους. Η πρόταση γάμου είχε γίνει στην Αλεξάνδρα από τον ηθοποιό στη Βενετία, το Πάσχα. Αλλά τα πράγματα δυστυχώς δεν έγιναν όπως τα περίμεναν και προέκυψε ο επεισοδιακός χωρισμός τους. Σύμφωνα με το περιοδικό Down Town όλα πήγαιναν καλά μέχρι που έγινε ένας μεγάλος καυγάς όταν ένα βράδυ επέστρεψαν από βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο. Σύμφωνα με το περιοδικό ο τσακωμός προήλθε από κάποια μηνύματα που είδε τυχαία στο κινητό του Αλέξανδρου και δεν της άρεσαν και είχαν να κάνουν με παλαιότερη σύντροφο του ηθοποιού. Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο. "Μάζεψε τα πράγματά σου και φύγε. Τελειώσαμε" φέρεται να ήταν τα λόγια της δημοσιογράφου στον ηθοποιό.



Εκείνος επέστρεψε στην Αθήνα, χωρίς να απαντά στα τηλεφωνήματα των φίλων του που ήθελαν να μάθουν αν είναι καλά και εκείνη συνέχισε τις διακοπές της στην Πάτμο ενώ ταυτόχρονα ακύρωσε όλες τις προετοιμασίες του επικείμενου γάμου τους.

Κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί η ιστορία τους και παρά το γεγονός ότι εκείνη δηλώνει σε φίλους και συναδέλφους "ποτέ ξανά" στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης, όλοι ξέρουν ότι υπάρχει ακόμα έρωτας μεταξύ τους

tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.