Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΜΕ ΚΑΝΑΝΤΑΙΡ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!

defence-point.gr _ Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, αεροσκάφος Canadair της γαλλικής Αεροπορίας που πραγματοποιούσε υδροληψί...





defence-point.gr_ Για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, αεροσκάφος Canadair της γαλλικής Αεροπορίας που πραγματοποιούσε υδροληψία σε ποταμό στο νότιο τμήμα της χώρας, κατά την απονήωση χτύπησε με το αριστερό του φτερό τη στήριξη στεγάστρου στις όχθες όπου βρίσκονταν παραθεριστές οι οποίοι μάλιστα παρακολουθούσαν και κάποιοι βιντεοσκοπούσαν τα εντυπωσιακά στιγμιότυπα.




Όπως φαίνεται στο βίντεο, τα δυο Canadair πραγματοποιούσαν μαζί υδροληψία και πήγαν να απογειωθούν σε σχηματισμό, με τους χειριστές αυτού που βρισκόταν πίσω να μην υπολογίζουν καλά τις αποστάσεις με αποτέλεσμα το επικίνδυνο αυτό συμβάν που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να έχει τραγική κατάληξη.

Ευτυχώς, δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα και το αεροσκάφος απονηιώθηκε κανονικά, ενώ από όσα έχουν γίνει γνωστά, δεν υπήρξε κάποιο μεγάλο πρόβλημα και στην όχθη που καθόντουσαν και παρακολουθούσαν οι παραθεριστές. Το θέμα δημοσίευσε ο έγκυρος Aviationist.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.