Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΨΥΧΑΚΙΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ...!! «ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ» ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΕΕΙ Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ...

Για ένα ακόμα τυφλό χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους, έκανε λόγο σε συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο αντιπρόεδρο...

Παπαδημούλης: Οι παρανοϊκοί του ISIS λειτουργούν ως ο ακροδεξιός βραχίονας του Ισλάμ






Για ένα ακόμα τυφλό χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους, έκανε λόγο σε συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωμάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.




«Οι παρανοϊκοί του ISIS λειτουργούν ως ο ακροδεξιός βραχίονας του Ισλάμ, χτύπησαν στην "καρδιά" της Βαρκελώνης και στην αιχμή της τουριστικής περιόδου, στην κλασική "βόλτα" όπου βρίσκονται κυρίως νέοι άνθρωποι, Καταλανοί και τουρίστες, χτύπησαν τυφλά, όπως σε κάθε άλλη πόλη» υπογράμμισε ο κ. Παπαδημούλης.

Εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για την επίθεση καθώς και τη συμπαράσταση του στους κατοίκους της Βαρκελώνης τόνισε ότι «χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε ότι δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις στην αξία της ανθρώπινης ζωής ούτε αποχρώσεις στην ανάλυση των τζιχαντιστών του ISIS (...) Λίγες ημέρες μετά το έγκλημα των ναζί στις ΗΠΑ που δυστυχώς αντιμετωπίστηκε με τη γνωστή και απαράδεκτη θεωρία των δύο άκρων από τον κ. Τραμπ, ήρθε το χτύπημα στη Βαρκελώνη που υπογραμμίζει ότι δεν αρκεί η καταδίκη και η συμπαράσταση, αλλά χρειάζεται και αποτελεσματικότερη ευρωπαϊκή και παγκόσμια συνεργασία σε επίπεδο αστυνομικό καθώς και αρμοδίων υπηρεσιών για την αντιμετώπιση της τρομοκρατίας. Αλλά χρειάζονται και πολιτικές πρωτοβουλίες στο χώρο που γεννάται και από όπου τρέφεται το ISIS, την ευρύτερη Μέση Ανατολή».

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης πρόσθεσε πως «η ακροδεξιά του ISIS τρέφει την άλλη ακροδεξιά, την ευρωπαϊκή ή αμερικανική. Ο κοινός στόχος και των δύο, που αλληλοτροφοδοτούνται, είναι η υπονόμευση της Δημοκρατίας» και είπε πως είναι χρέος όλων με την ενίσχυση της συνεργασίας να πολεμήσουμε το φόβο που επιδιώκουν να δημιουργήσουν.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως χρειάζεται μια πιο σύνθετη αντιμετώπιση της τρομοκρατίας που να στηρίζεται στο τσάκισμα του ISIS και της βίας της ακροδεξιάς από όπου κι αν προέρχεται, με παράλληλη απομόνωση όσων ταυτίζουν αυτούς τους παρανοϊκούς με το 1,5 δισεκατομμύριο ανθρώπων που είναι μουσουλμάνοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.