Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΑΣΟΚΑΡΑ ΖΕΙ...: (ΚΑΙ) Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..

Την υποψηφιότητά του για τη θέση του επικεφαλής στο νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς πρόκειται να ανακοινώσει ο Γιάννης Ραγκούσ...





Την υποψηφιότητά του για τη θέση του επικεφαλής στο νέο πολιτικό φορέα της Κεντροαριστεράς πρόκειται να ανακοινώσει ο Γιάννης Ραγκούσης την ερχόμενη Τετάρτη, σε συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ. Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Ραγκούσης έχει αποχωρήσει από την «Ώρα Αποφάσεων», πολιτική κίνηση στην οποία είχε υπάρξει ιδρυτικό μέλος μαζί με την Άννα Διαμαντοπούλου και τον Γιώργο Φλωρίδη.





Την πρόθεσή τους να διεκδικήσουν την ηγεσία του νέου φορέα έχουν ήδη εκφράσει η Φώφη Γεννηματά και ο Γιώργος Καμίνης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε επικοινωνία για το θέμα της υποψηφιότητάς του με ηγετικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Θανάση Θεοχαρόπουλο, και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Κατά άλλες πληροφορίες, υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που προτίθενται να δημοσιοποιήσουν την πρόθεσή τους να μπουν στη διεκδίκηση της ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.