Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΤΣΙ ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟ, ΕΝΩ ΕΣΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΙΝΑΣ: ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΗΣΑΥΡΙΖΑΝ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ «ΜΑΪΜΟΥ» ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ!

Ασφυκτικά γεμάτα είναι τα κελιά των κρατητηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μετά το νέο «σαφάρι» ελέγχων που έκαναν οι αστυνο...

Γέμισαν τα κρατητήρια με αλλοδαπούς για παρεμπόριο




Ασφυκτικά γεμάτα είναι τα κελιά των κρατητηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας, μετά το νέο «σαφάρι» ελέγχων που έκαναν οι αστυνομικοί σε τουριστικές και παραλιακές περιοχές για την καταπολέμηση του παρεμπορίου.




Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι άνδρες του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Πιερίας πέρασαν χειροπέδες σε 18 αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρήκαν συνολικά 3.300 είδη παρεμπορίου τα οποία προόριζαν για πώληση.

Πρόκειται για είδη ένδυσης, υπόδησης, βραχιόλια, καπέλα, πορτοφόλια, παιδικά παιχνίδια, αξεσουάρ κινητών τηλεφώνων, ζώνες, γυαλιά ηλίου και άλλα αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

Οι αλλοδαποί, που είναι 16 από το Μπανγκλαντές, ένας Σενεγαλέζος και ένας Αλβανός, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, τους ασκήθηκε δίωξη για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και τους βεβαιώθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.