Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΑΤΗ ΠΑΛΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ... ΜΑΛΩΣΑΝ, ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ, ΤΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ…

Η Ετζέ Τσελίκ επί 17 μέρες δίνει αγώνα ζωής στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε κώμα, μετά από το χτύπημα από φορτηγό που οδηγούσε ο ...






Η Ετζέ Τσελίκ επί 17 μέρες δίνει αγώνα ζωής στο νοσοκομείο όπου βρίσκεται σε κώμα, μετά από το χτύπημα από φορτηγό που οδηγούσε ο φίλος της. Μετά από το περιστατικό ο Ιμπραήμ Ν. συνελήφθη, του πήραν κατάθεση και μετά αφέθηκε ελεύθερος.




Η φοιτήτρια στα Άδανα Ετζέ Τσελίκ, πατήθηκε από φορτηγό που οδηγούσε ο φίλος της με τον οποίο είχε μαλώσει. Βαριά τραυματισμένη η 23 ετών κοπέλα βρίσκεται σε κώμα επί 17 μέρες δίνοντας αγώνα να κρατηθεί στην ζωή, ενώ ο φίλος της και κατηγορούμενος, αφέθηκε ελεύθερος αφού του πήραν κατάθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην συνοικία Γκιουζελγιαλί της επαρχίας Τσουκούροβα. H 23 ετών φοιτήτρια διακόσμησης Ετζέ Τσελίκ που είχε μετάσχει σε δύο διαγωνισμούς φαγητών στην τηλεόραση και μάλιστα είχε βγει πρώτη στον τελευταίο, στις 31/7 είχε βγει για βόλτα με το φορτηγό με τον φίλο της τον Ιμπραήμ Ν. Αλλά μετά από κάποιο διάστημα τηλεφώνησε σε φίλους της λέγοντας τους να πάνε να την πάρουν από εκεί που βρισκόταν. Τότε ο πρώην φίλος της Χουσεΐν Α. και άλλοι πήγαν να την πάρουν.

Η Τσελίκ θέλησε να κατέβει από το όχημα αλλά ο φίλος της δεν την άφησε. Μετά από καβγά η Τσελίκ μετά βίας κατέβηκε από το όχημα. Εκνευρισμένος τότε ο Ιμπραήμ Ν. απομακρύνθηκε με ταχύτητα από το σημείο εκεί. Μετά από σύντομο όμως διάστημα επέστρεψε και χτύπησε με το όχημα του την Τσελίκ και το Χουσεΐν Α. Μάλιστα μετά θέλοντας να φύγει από το σημείο έβαλε όπισθεν και πέρασε πάνω από την Τσελίκ. Μετά από το περιστατικό, φίλοι της Τσελίκ ενημέρωσαν το ασθενοφόρο που μετέφερε τους δύο τραυματίες σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο. Καθώς η κατάσταση της Τσελίκ ήταν βαριά, μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Τσουκούροβας. Εκεί εγχειρίστηκε στον εγκέφαλο αλλά επί 17 μέρες παραμένει σε κώμα.

Η νέα κοπέλα έγινε γνωστό πως θα παραμείνει σε κατάσταση φυτού. Ο άλλος τραυματίας ο Χουσεΐν Α. πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. 5 μέρες αργότερα συνελήφθη ο Ιμπραήμ Ν . Στην κατάθεση του είπε πως δεν ήθελε να χτυπήσει με το όχημα την φίλη του και πως επρόκειτο για ατύχημα. Μετά από την κατάθεση του αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος και θα δικαστεί μετέπειτα.

http://yarinhaber.net - http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.