Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗ ΣΕΒΙΛΗ: ΑΣΑΝΣΕΡ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΚΟΨΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΣΕΙ

Δεν την χωρά ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που συνέβη μέσα σε ένα ασανσέρ του νοσοκομείου Valme στην Σεβίλη της Ισπανίας, με θύμα μι...





Δεν την χωρά ο ανθρώπινος νους την τραγωδία που συνέβη μέσα σε ένα ασανσέρ του νοσοκομείου Valme στην Σεβίλη της Ισπανίας, με θύμα μια 25χρονη γυναίκα που είχε μόλις γεννήσει.

Όπως διαβάζουμε στη «The Sun», η Rocio Cortes Nunez είχε μόλις φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τη βοήθεια καισαρικής και μεταφερόταν με το φορείο από τον ένα όροφο στον άλλο, όταν έλαβε χώρα το μοιραίο.




Οι πρώτες πληροφορίες, αναφέρουν πως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, κατά την μεταφορά της 25χρονης το φορείο «κόλλησε» στο ασανσέρ, το οποίο άρχισε να κινείται με το κεφάλι της κοπέλας να είναι εντός του ανελκυστήρα και το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της εκτός.

Η συνέχεια είναι σοκαριστική. Αν και ένας φύλακας προσπάθησε να απομακρύνει το φορείο και την γυναίκα από το ασανσέρ, δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα ο ανελκυστήρας να την «κόψει» στα δυο και το κεφάλι της να συνθλιβεί.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πυροσβέστες χρειάστηκαν δυο ολόκληρες ώρες για να την απεγκλωβίσουν.

Δημοσιεύματα, ανέφεραν πως το σύστημα για το αυτόματο κλείσιμο της πόρτας του ασανσέρ φέρεται να εμφάνισε βλάβη, προκαλώντας το δυστύχημα. Ωστόσο μιλώντας στην εφημερίδα «El Pais», η υπουργός Υγείας της Ανδαλουσίας, Μαρίνα Άλβαρες, δήλωσε πως το ασανσέρ είχε περάσει τον έλεγχο στις 12 Αυγούστου και λειτουργούσε σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος βρίσκεται σε εξέλιξη.

Να σημειώσουμε τέλος, πως η άτυχη κοπέλα είχε άλλα δυο κοριτσάκια εκτός από την νεογέννητη Triana: Την 5χρονη Carmen και την 4χρονη Rocio.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.