Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑΠΩΝΕΖΙΚΟΥΣ ΤΟΡΝΟΥΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΠΛΟ!!!

Οι Ρώσοι, παρήγαγαν τα νέα τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή με μεγάλες τυμπανοκρουσίες, τοποθετήθηκε δε μία πρώτη μικρή παραγγελία από τη...







Οι Ρώσοι, παρήγαγαν τα νέα τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή με μεγάλες τυμπανοκρουσίες, τοποθετήθηκε δε μία πρώτη μικρή παραγγελία από την ρωσική Υπηρεσία Φύλαξης Υψηλών Προσώπων, την FSO. Η αλήθεια όμως είναι λιγότερο glamour από όσο την παρουσιάζουν… Ας το δούμε λοιπόν.




Τα μηχανήματα ακριβείας, κοπής μετάλλου και οι τόρνοι είναι γερμανικοί και γιαπωνέζικοι, τα σκοπευτικά είναι Δυτικής προέλευσης (με λατινικούς χαρακτήρες και όχι Κυριλλικούς, Αγγλικά για την ακρίβεια) και τα πυρομαχικά είναι της γνωστής ανά την υφήλιο Αμερικάνικης Chey Tac.

Ο υπερφιλόδοξος στόχος ήταν να βρουν στόχο στα 3.400 μέτρα. Μετά από αρκετές βολές και με την ακρίβεια πληθώρας μετεωρολογικών οργάνων, κατάφεραν να χτυπήσουν στο κάτω άκρο του λευκού πλαισίου του στόχου, δηλαδή πολύ εκτός των δακτυλίων σκόπευσης, κάτι απόλυτα φυσικό γι’ αυτή την απόσταση.

Το γεγονός αυτό όμως, είναι η απόλυτη διαφήμιση για τα πυρομαχικά Chey Τac των οποίων το βλήμα καταφέρνει να φτάσει τα 3.400 μέτρα, να διαπεράσει τον στόχο, να καρφωθεί στο έδαφος και να το βγάλουν από εκεί ανέπαφο σαν καινούργιο.

Άρα το μεγάλο μπράβο μάλλον στην Chey Τac πηγαίνει, που απέδειξε ότι είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής στον κόσμο πυρομαχικών ελαφρών όπλων.


defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.