Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ... ΝΕΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΛΙ....

Το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τον David Meade, θα προκύψει από τη συντριβή του πλανήτη Nibiru στη Γη. Θα είναι η ηλιακ...

3EE73DB300000578-0-image-a-33_1491226856961






Το τέλος του κόσμου, σύμφωνα με τον David Meade, θα προκύψει από τη συντριβή του πλανήτη Nibiru στη Γη.




Θα είναι η ηλιακή έκλειψη αυτού του μήνα που θα σηματοδοτήσει το τέλος του κόσμου. Ο David Meade χρησιμοποιεί αρκετά αποσπάσματα από τη Βίβλο για να υποστηρίξει τους ισχυρισμούς του, με τη NASA να επισημαίνει πως ο Nibiru και άλλες ιστορίες για τρομερούς πλανήτες είναι ιντερνετική φάρσα.

Παρά την έλλειψη αποδεικτικών στοιχείων για τον κρυμμένο κόσμο, που η NASA χαρακτηρίζει ιντερνετική φάρσα, πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι αλήθεια. Ο Nibiru, που ορισμένες φορές αναφέρεται και Planet X, έχει προβλεφθεί πως θα σημάνει το τέλος του κόσμου αρκετές φορές από το 2003.

Ήταν μέσα στη χρονιά που ο David Meade ισχυρίστηκε ότι ο πλανήτης Nibiru θα συγκρουστεί με τη Γη τον Οκτώβριο. Υποστηρίζει ότι το αστέρι είναι δύσκολο να εντοπιστεί λόγω της γωνίας που προσεγγίζει τη Γη. Άλλαξε όμως την ημερομηνία πρόσκρουσης υποστηρίζοντας πως η μεγάλη ηλιακή έκλειψη θα σηματοδοτήσει την άφιξη του πλανήτη.








crahonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.