Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΤΙΤΙΒΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΤΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ» ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΔΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΠΕΛΥΣΕ ΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΠΟΛΑΚΗ - ΤΣΙΠΡΑ - ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

«Σταματήστε τα τιτιβίσματα και τα ποσταρίσματα» - Καταγγέλλει και αυτή εμπρησμό στην Ανατολική Αττική Δούρου κατά πάντων και κυρίω...





«Σταματήστε τα τιτιβίσματα και τα ποσταρίσματα» - Καταγγέλλει και αυτή εμπρησμό στην Ανατολική Αττική

Δούρου κατά πάντων και κυρίως κατά όσων ποστάρουν και τουιτάρουν για τις πυρκαγιές!




Βολές που είχαν ξεκάθαρο στόχο τόσο τον ίδιο τον πρωθυπουργό που από χθες ανέβαζε σχόλια στο twitter για την μεγάλη πυρκαγιά, όσο και τον Παύλο Πολάκη που κατά την προσφιλή του συνήθεια σχολιάζει τα πάντα στο facebook αλλά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη που και αυτός σχολιάζε μέσω twitter τις πυρκαγιές και την κακό συντονισμό των υπηρεσιών.

Η Περιφερειάρχης Αττικής με έντονο ύφος είπε: «Απευθύνω έκκληση προς όλους. Και όταν λέω όλους εννοώ όλους και όλες ανεξαιρέτως! Σταματήστε τα δελτία Τύπου, σταματήστε τα τιτιβίσματα, σταματήστε τα ποσταρίσματα. Σεβαστείτε τους συμπολίτες μας που έχασαν βιός δεκαετιών, σεβαστείτε τους πυροσβέστες που παλεύουν άυπνοι τόσες μέρες, στεβαστείτε τους εργαζόμενους στην πολιτική προστασία».






Παράλληλα η Ρένα Δούρου, τόνισε πως με πρωτοβουλία της Περιφέρειας η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κάτι που επιτρέπει ακόμη και τώρα να φιλοξενηθούν οι πληγέντες, ενώ υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια από την πρώτη στιγμή έστειλε στη μεγάλη φωτιά του Καλάμου 16 υδροφόρες και 7 μηχανήματα έργου που τώρα έχουν φτάσει τα 26.
Τέλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει πυροσβέστες, εθελοντές αλλά και τους υπαλλήλους της Πολιτικής Προστασίας για την αυταπάρνηση με την οποία δουλεύουν όλες αυτές τις δύσκολες ώρες.

Oλόκληρη η δήλωση της Ρένας Δούρου έχει ως εξής:

Απευθύνω έκκληση προς όλους και όλες ανεξαιρέτως: Σταματήστε τα δελτία Τύπου, σταματήστε τα τιτιβίσματα, σταματήστε τα ποσταρίσματα. Σεβαστείτε τους συμπολίτες που έχασαν βιός δεκαετιών, σεβαστείτε τους πυροσβέστες που είναι άυπνοι, σεβαστείτε τους υπηρεσιακούς παράγοντες της Πολιτικής Προστασίας που δουλεύουν άοκνα τόσες ημέρες.

Δυόμισι χρόνια από τη θέση της περιφερειάρχου με τίμησαν έμπειροι αξιωματικοί με την εμπιστοσύνη τους και μου έμαθαν τη σιγή ασυρμάτου. Όταν επιχειρούμε, σιωπούμε. Δελτία Τύπου από ξαπλώστρες σε νησιά, τιτιβίσματα από κλιματιζόμενα, κομματικά γραφεία, εάν κάποιος δεν μπορεί να τα διαβάσει κοιτώντας στα μάτια τους άνδρες της Πυροσβεστικής και τους συμπολίτες που έχουν χάσει το σπίτι, να μην τα γράφει.

Ακόμη κι αν είχαμε πόρισμα για το ποιος ευθύνεται για τον εμπρησμό που κατέκαψε την Ανατολική Αττική, αυτό το πόρισμα δεν θα μπορούσε να γίνει σκεπή για τους συμπολίτες μου που έχουν χάσει το σπίτι τους».

«Ενημερώνομαι άμεσα από το συντονιστικό για το έργο της Πυροσβεστικής. Έχουμε συνεχείς αναζωπυρώσεις, αλλά το να αναζητούμε μέσω tweets, έξυπνων δελτίων Τύπων και ποσταρίσματων τις αιτιάσεις, δεν ποιούμε υπηρεσία, ούτε στα παιδιά που τους παραδίδουμε ένα κατεστραμμένο περιβάλλον, ούτε στους πολίτες που κλαίνε πάνω από το βιός τους. Η κατάσταση είναι δύσκολη, αλλά πολλοί και πολλές της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της Πολιτικής Προστασίας, δημοτικοί σύμβουλοι και κοινοτάρχες δίνουν τη μάχη χωρίς τηλεοπτικό διάλλειμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.