Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ! ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΟΥΙ Ο ΤΡΑΜΠ... ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΓΑΜΟ... ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΕ ΤΗ ΝΥΦΗ! - ΒΙΝΤΕΟ - !

Ακόμη μία αιφνιδιαστική εμφάνιση σε γάμο (και συγκεκριμένα στο γαμήλιο πάρτι) έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στην λέσχη του γκολφ στο Νιου Τ...






Ακόμη μία αιφνιδιαστική εμφάνιση σε γάμο (και συγκεκριμένα στο γαμήλιο πάρτι) έκανε ο Ντόναλντ Τραμπ στην λέσχη του γκολφ στο Νιου Τζέρσι όπου και έχει εγκατασταθεί λόγω της ανακαίνισης του Λευκού Οίκου.



Ξεπροβάλλοντας έξω από το αμαξάκι του γκολφ, ο Ντόναλντ Τραμπ χαιρέτησε τον καλεσμένο και αστειευόμενος ζήτησε να δει την νύφη.
«Ελάτε... που είναι η νύφη», ανέφερε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος φορούσε την κλασική στολή όταν παίζει γκολφ, δηλαδή ένα λευκό μπλουζάκι, ένα καφέ παντελόνι και κόκκινο καπέλο.
Αν και τελικά δεν είδε την νύφη, ο Ντόναλντ Τραμπ φρόντιζε να κάνει εντύπωση στους καλεσμένους, οι οποίοι μετά σχολίασαν πως ο ίδιος δεν ήταν τόσο... πορτοκαλί όσο περίμεναν να είναι.
Πάντως , δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τραμπ μπουκάρει σε γάμο, καθώς τον Ιούλιο ο ίδιος είχε κάνει και πάλι την εμφάνιση του, όπου τότε μάλιστα είχε βρει την νύφη και της είχε δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.




iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.