Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΙΑ!

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει viral η είδηση και να σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media -...




Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει viral η είδηση και να σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media - Διαβάστε τα πιο καυστικά τιτιβίσματα χρηστών: «Να μαθαίνει το παιδί ότι χωρίς τύχη δεν πας πουθενά» - Δυσάρεστη η επίγευση και για τον πολιτικό κόσμο





Το υπουργείο Παιδείας βάζει τέλος στην αριστεία και με τη «βούλα», αφού στα δημοτικά σχολεία οι σημαιοφόροι θα βγαίνουν έπειτα από κλήρωση και όχι βάσει της βαθμολογίας τους.

Δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για να γίνει viral η είδηση και να σηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media.

Εκτός από μερίδα του πολιτικού κόσμου, πολλοί χρήστες στο twitter έσπευσαν να λοιδορήσουν την απόφαση αυτή που διχάζει τον ελληνικό λαό.

«Σημαιοφόροι με κλήρωση, πλήγμα στους άριστους, πτυχιούχοι με δίσκο σερβιτόρου, πορεία προς την ανάπτυξη. Ελλαδιστάν, 2017», διαβάζουμε σε ένα tweet.

«Σημαιοφόροι βάσει κλήρωσης, ώστε ο κάθε τυχάρπαστος να γίνεται σημαιοφόρος και όταν μεγαλώσει, γιατί όχι, και πρωθυπουργός».

«Σημαιοφοροι με κληρωση & οχι απο αριστεια στην εποχη του συριζα.
Τα ιδεοληπτικα μαντροσκυλα του συριζα εχουν διαλυσει καθε αξια», γράφει μια άλλη ανάρτηση.


Διαβάστε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets που τραβούν το ενδιαφέρον



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.