Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗ ΠΙΑΝΕΣΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΒΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΥ-ΚΛΟΥΞ-ΚΛΑΝ!..

Ο "Φύρερ" Frank Collin που αποδείχθηκε ότι ήταν Εβραίος ονόματι Cohen! Μερικές πληροφορίες για την συμμετοχή Εβραίων...





Ο "Φύρερ" Frank Collin που αποδείχθηκε ότι ήταν Εβραίος ονόματι Cohen!




Μερικές πληροφορίες για την συμμετοχή Εβραίων στην Κου Κλουξ Κλαν και σε κόμματα και ομάδες «λευκών εθνικιστών» ή «νεοναζί» στις ΗΠΑ. Για κάποιους οι παρακάτω περιπτώσεις αποτελούν κλασσικά παραδείγματα του λεγόμενου συνδρόμου του “self hating Jew”, εκείνου που αν και Εβραίος, έχει «αντισημιτικές» απόψεις, προβαίνει σε «αντισημιτικές» πράξεις και φτάνει τελικά να μισεί τον εαυτό του και την φυλή

Για άλλους η εισχώρηση Εβραίων σε τόσο ακραίες ρατσιστικές ομάδες αποτελεί σχέδιο διάβρωσης του χώρου των «λευκών εθνικιστών» στις ΗΠΑ και λειτουργεί ως όργανο διαίρεσης των υπόλοιπων μη Εβραίων/‘εθνικών’, με απώτερο σκοπό τον «φυλετικό πόλεμο». Ίσως, επίσης, αποβλέπει και στην καλλιέργεια πνεύματος «συμμαχίας» κατά του «ρατσισμού» και του «αντισημιτισμού» με την ανάλογη κρατική δράση και τους ανάλογους («αντιρατσιστικούς») νόμους.




Σχετικά με την Κου Κλουξ Κλαν (KKK) είναι γνωστό ότι είχε πολλούς Εβραίους μέλη, ακόμα και ‘Μεγάλους Δράκους’, όπως ο πολύ ενδιαφέρων χαρακτήρας Daniel Burrows (ή Burros 1937 - 1965) που πέρασε χρόνια της ζωής του ως ένα «ηγέτης» της Κου Κλουξ Κλαν, μέχρι που αποκαλύφθηκε ότι ήταν Εβραίος και (όπως λένε οι «πηγές») αυτοπυροβολήθηκε στο στήθος και στο κεφάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.