Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΥΠΕΞ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ.. «ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»

«Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η πΓΔΜ, μετά την ένταξή της σε οποιαδήποτε διεθνή οργάνωση προσπαθεί να παραβιάσει την Ενδιάμ...

Το ΥΠΕΞ για την αποχώρηση της Εθνικής Νεανίδων χάντμπολ από αγώνα με την ΠΓΔΜ






«Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ότι η πΓΔΜ, μετά την ένταξή της σε οποιαδήποτε διεθνή οργάνωση προσπαθεί να παραβιάσει την Ενδιάμεση Συμφωνία και να επιβάλει την συνταγματική της ονομασία», τονίζει το υπουργείο Εξωτερικών μετά την αποχώρηση της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρησης των Νεανίδων από τον αγώνα με την ΠΓΔΜ στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στα Σκόπια.




Σύμφωνα με την Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, η ένταξη της πΓΔΜ σε διεθνείς ομοσπονδίες μπορεί να γίνει μόνον με την προσωρινή της ονομασία, σημειώνει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών και εκφράζει τη συμπαράστασή του στις αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Χειροσφαίρισης των Νεανίδων, οι οποίες αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν από τον αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την πΓΔΜ λόγω της παραβίασης της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από την πΓΔΜ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.