Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΖΕΤ ΣΚΙ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ - ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ «ΤΖΑΝΕΙΟΥ» - ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ!

- Σοκάρουν τα στοιχεία για το ατύχημα στην περιοχή της Μικρής Λιάς - Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο στον Πειραιά ...





- Σοκάρουν τα στοιχεία για το ατύχημα στην περιοχή της Μικρής Λιάς - Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο στον Πειραιά - Νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του "Τζάνειου" - Τον έσωσε ο γιος του







Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο γνωστός οδοντίατρος, ο οποίος παρασύρθηκε από τζετ σκι στην περιοχή της Μικράς Λιάς, στη Μύκονο, την ώρα που έκανε ψαροντούφεκο.

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από τη Μύκονο στον Πειραιά και πλέον νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο «Τζάνειο».



Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο άτυχος άνδρας έφερε σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από το χτύπημα, ενώ -κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης- αφαιρέθηκαν από το κεφάλι του υπολείμματα από το σκάφος, μεγέθους τριών εκατοστών.


Εικόνα από τη Μύκονο – Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Το τζετ σκι πέρασε πάνω από τον 58χρονο, με τον οδηγό να τον εγκαταλείπει αναίσθητο και αιμόφυρτο στη θάλασσα. Ευτυχώς, μαζί του ήταν ο γιος του, που τον βοήθησε να βγει στη στεριά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.