Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΡΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΡΩΣΙΑ... «ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΑΜΑΣΚΟ»

Με κτύπημα και απειλή δολοφονίας του Σύρου ηγέτη Μπασάρ Αλ Άσσαντ απείλησε σήμερα το Ισραήλ εάν η Ρωσία επιτρέψει την αύξηση της στρ...






Με κτύπημα και απειλή δολοφονίας του Σύρου ηγέτη Μπασάρ Αλ Άσσαντ απείλησε σήμερα το Ισραήλ εάν η Ρωσία επιτρέψει την αύξηση της στρατιωτικής ιρανικής παρουσίας στη Σύρια.





Την ευθεία αυτή προειδοποίηση προς την Ρωσία απεύθυνε το Ισραήλ μέσω ανώτατου επισήμου ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του δηλώνοντας πως εάν το Ιράν εγκαταστήσει μόνιμες στρατιωτικές βάσεις στη Συρία τότε το Τελ Αβίβ θα κτυπήσει το προεδρικό παλάτι του Μπασάρ Αλ Άσσαντ στη Δαμασκό.

Ο ίδιος επίσημος μιλώντας στην εφημερίδα Al-Hayat al-Jadida είπε πως εάν δεν υπάρξουν αλλαγές στην περιοχή εν όψει της ιρανικής διείσδυσης στη Συρία που βρίσκεται σε εξέλιξη τότε το Ισραήλ θα δράσει από μόνο του και θα ακυρώσει και την συμφωνία κατάπαυσης πυρός στη Συρία που συμφωνήθηκε πρόσφατα μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας.

Οι δηλώσεις του Ισραηλινού επισήμου ήρθαν την ίδια ημέρα που ο πρωθυπουργός Η προειδοποίηση του Ισραήλ έρχεται την ίδια ώρα που πληροφορίες κάνουν λόγο ότι οι ΗΠΑ διεμήνυσαν στο εβραϊκό κράτος ότι είναι πλέον μόνο του στην υπόθεση της Συρίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Maariv πηγή των ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών φέρεται να έχει δηλώσει πως οι ΗΠΑ έχουν χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη Συρία λέγοντας στο Τελ Αβίβ πως πλέον είναι μόνο του στην συγκεκριμένη εμπλοκή.του Ισραήλ Benjamin Netanyahu δήλωσε απευθυνόμενος στον γ.γ. του ΟΗΕ Antonio Guterres ότι το Ιράν κατασκευάζει θέσεις εκτόξευσης πυραύλων ακριβείας στη Σύρια.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Ιερουσαλήμ ο Νετανιάχου κατηγόρησε το Ιράν ότι μετατρέπει τη Συρία «σε μια τεράστια στρατιωτική βάση προκειμένου να εξαφανίσει το Ισραήλ».

 «Κτίζει επίσης βάσεις όπου θα παράγονται πύραυλοι ακριβείας τόσο στη Συρία όσο και στο Λίβανο. Είναι κάτι που το Ισραήλ δεν πρόκειται να δεχθεί. Είναι κάτι που ούτε τα ΗΕ πρέπει α δεχθούν», σημείωσε Ισραηλινός πρωθυπουργός».

 pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.