Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΗ ΘΗΒΑ

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου της Π.Ε. Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά και λαμβάνοντας υπόψη τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Πυρο...





Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχου της Π.Ε. Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά και λαμβάνοντας υπόψη τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Πυροσβεστικής (κατηγορία κινδύνου 4) που ισχύει για την Πέμπτη, απαγορεύεται η κίνηση και η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών από την 12η βραδινή της 9ης Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη , έως και την 12η βραδινή της 10ης Αυγούστου, ημέρα Πέμπτη, στις ακόλουθες περιοχές του Δήμου Θηβαίων:

Δάσος Μοσχοποδίου
Δάσος Αγίας Τριάδας
Δάσος Κιθαιρώνα





Συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση αγρών.



Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό 199.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.