Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΚΑΝΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΣΕ ΑΤΜ

Η οικονομική κρίση δεν στάθηκε ικανή να κλονίσει την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα του αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου...





Η οικονομική κρίση δεν στάθηκε ικανή να κλονίσει την αξιοπρέπεια και την εντιμότητα του αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου κ. Μανώλη Μαρκόπουλου, πολύτεκνου, ο οποίος το απόγευμα της Παρασκευής, επέστρεψε σε μια κάτοικο του νησιού την κάρτα ανάληψης μετρητών, που είχε αφήσει με ενεργοποιημένο τον κωδικό της, σε ΑΤΜ τράπεζας.




Ο κ. Μαρκόπουλος, που ανέμενε στην σειρά για να αναλάβει χρήματα από τον λογαριασμό του από το ΑΤΜ, όταν αντίκρισε την οθόνη αφηρημένος, διαπίστωσε ότι του ζητούσε να πληκτρολογήσει το ύψος των χρημάτων που θέλει να αναλάβει.
Πάτησε την ένδειξη για ανάληψη 300 ευρώ, τα ανέλαβε και όταν το μηχάνημα του έδειξε ότι το υπόλοιπο στον λογαριασμό του ήταν 14.000 ευρώ, ξαφνιάστηκε για να αντιληφθεί, με το που ανέλαβε την κάρτα, ότι δεν ήταν η δική του, αλλά προφανώς της γυναίκας, που είχε προηγηθεί στο ΑΤΜ.
Χωρίς δεύτερη σκέψη την αναζήτησε, την βρήκε και της παρέδωσε την κάρτα και τα 300 ευρώ ενημερώνοντας την για την ιδιότητα του.
Η πράξη του είναι άξια συγχαρητηρίων και για τον πρόσθετο λόγο ότι όταν κλήθηκε από συντάκτη της εφημερίδας, που ενημερώθηκε για το περιστατικό, να του εξηγήσει τι έγινε, περιορίστηκε να πει ότι έπραξε το καθήκον του

dimokratiki

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.