Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΑΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

Ο Πρωθυπουργός της Συρίας κ. Imad Khamis σε συνέντευξή του για τον πόλεμο στη Συρία αναφέρθηκε και για τον ρόλο της Ρωσίας στην αποκ...





Ο Πρωθυπουργός της Συρίας κ. Imad Khamis σε συνέντευξή του για τον πόλεμο στη Συρία αναφέρθηκε και για τον ρόλο της Ρωσίας στην αποκατάσταση της χώρας μετά τη μελλοντική ήττα της τρομοκρατίας.

Στο μελλοντικό στάδιο της ανοικοδόμησης της χώρας, πιστεύει ο πρωθυπουργός, οι εταίροι της Συρίας θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο, πρώτα απ ‘όλα η Ρωσία.





Σύμφωνα με τον Khamis, η Ρωσία “από την αρχή ήταν κοντά στη Συρία και υποστήριξε τη βιομηχανία της Συρίας σε όλους τους τομείς. Τα μέτρα που θα ληφθούν θα βοηθήσουν τη Συρία να ξεπεράσει τις συνέπειες του πολέμου και να την βοηθήσει να επιστρέψει στην εργασία ».

Ο πρωθυπουργός σημείωσε ότι το συριακό κράτος ανακάμπτει γρήγορα: οι βιομηχανικές και γεωργικές επιχειρήσεις του επιστρέφουν στην πλήρη εργασία και παραγωγή.

“Πρέπει να βοηθήσουμε τον αγώνα του στρατού μας για το μέλλον της χώρας. Η μελλοντική επιτυχία θα εκπλήξει τις χώρες του κόσμου που πίστευαν ότι το συριακό κράτος θα πάψει να υπάρχει. Θα αποδείξουμε ότι ήταν λάθος “, δήλωσε ο Κάμις.

Επίσης, ο πρωθυπουργός μοιράστηκε τις σκέψεις του για τη σημασία της ανανεωμένης Διεθνούς Έκθεσης της Δαμασκού, η οποία πραγματοποιείται από τις 17 έως τις 26 Αυγούστου στην πρωτεύουσα της χώρας.

“Στην έκθεση υπάρχουν επίσημες αντιπροσωπείες και περίπου 1300 επιχειρηματίες από αραβικές και άλλες χώρες. Βλέπουμε ότι υπάρχει εντατικοποίηση των οικονομικών διαδικασιών τόσο σε τοπικό όσο και σε κρατικό επίπεδο “, δήλωσε ο Κάμις.




Σύμβουλος του Συριακού Προέδρου Buthaina Shaaban μίλησε επίσης για τα αποτελέσματα του πολέμου στη Συρία, λέγοντας ότι η έναρξη της Διεθνούς Έκθεσης της Δαμασκού μετά από μια πενταετή διακοπή έχει μεγάλη σημασία.

“Αυτό είναι ένα σαφές μήνυμα σε ολόκληρο τον κόσμο ότι ο πόλεμος έχει τελειώσει και ξεκινάμε την ανοικοδόμηση της χώρας”, δήλωσε ο Σαάμπαν.

Είπε επίσης ότι το αποτέλεσμα του πολέμου έγινε σαφές όταν ο Συριακός Στρατός, μαζί με τους συμμάχους του, απελευθέρωσαν το Χαλέπι από τους τρομοκράτες.

Πιστεύει ότι τα πολιτικά αποτελέσματα από το τέλος του πολέμου θα πρέπει να εμφανιστούν μέσα στους επόμενους 2 μήνες.

Σύμφωνα με τον σύμβουλο, όταν η παγκόσμια κοινότητα αντιλαμβάνεται ότι η Συρία έχει αντισταθεί στον πόλεμο, θα επανεξετάσει τη στάση της απέναντί ​​της.

Ο Shaaban μίλησε επίσης για τις μελλοντικές σχέσεις της Συρίας με τα αραβικά κράτη, λέγοντας ότι “παρά τον πόνο που μας έφεραν αυτές οι χώρες, είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε συνεργασία. Καταλαβαίνουμε ότι οι λαοί μας έχουν κοινό πεπρωμένο ».

Είπε επίσης ότι ο πόλεμος στη Συρία επέδειξε μια αλλαγή στην ισορροπία των παγκόσμιων δυνάμεων.

“Προφανώς, οι δυτικές χώρες έχουν χάσει την προηγούμενη επιρροή τους. Την ίδια στιγμή, ο ρόλος της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν στον κόσμο έχει αυξηθεί », κατέληξε ο Shaaban.

thinknews

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.