Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ -

Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν έως τη Λιβαδειά προτίμησαν να μην παραστούν στο γήπεδο, αλλά να μείνουν στο νοσοκομείο, όπου βρί...





Πολλοί οπαδοί του ΠΑΟΚ που ταξίδεψαν έως τη Λιβαδειά προτίμησαν να μην παραστούν στο γήπεδο, αλλά να μείνουν στο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται το νεκρό σώμα του άτυχου φίλαθλου του “Δικέφαλου” - Εκεί περιμένουν τον πατέρα του 24χρονου που έχασε τη ζωή στις Πηγές Κρύας της Λιβαδειάς, προκειμένου να μην είναι μόνος του αυτή τη δύσκολη στιγμή - Ο οπαδός φέρεται να προσπάθησε να σκαρφαλώσει σε έναν νερόμυλο και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι - Δείτε βίντεο από το σημείο της τραγωδίας





Το νήμα της ζωής ενός 24χρονου από τη Χαλκιδική κόπηκε σε ταξίδι που έκανε για την αγαπημένη του ομάδα, τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ταξίδεψε έως τη Λιβαδειά για να παρακολουθήσει τον αγώνα των “ασπρόμαυρων” στην 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Στις Πηγές Κρύας, όπου είχαν σταθμεύσει συνέβη το μοιραίο. Ο οπαδός του “Δικέφαλου” προσπάθησε να ανέβει σε έναν νερόμυλο και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι.

Οι φίλοι του που ταξίδεψαν μαζί του για τον ΠΑΟΚ, δεν πήγαν στο γήπεδο αλλά έμειναν στο νοσοκομείο, όπου περίμεναν τον πατέρα του νεαρού να καταφθάσει από τη Χαλκιδική.

Στο video του PAOK 24 μπορείτε να δείτε το σημείο, όπου σκοτώθηκε ο 24χρονος.







Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και την μεγάλη οδύνη για τον τραγικό και άδικο χαμό του φιλάθλου μας σήμερα στη Λιβαδειά.

Συλλυπούμαστε την οικογένεια και τους οικείους του και, παρότι σε τέτοιες περιπτώσεις ίσως τίποτα δεν είναι αρκετό να απαλύνει τον πόνο τους, δεσμευόμαστε για την αμέριστη συμπαράστασή μας στο πένθος τους. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει να ξεχαστεί ποτέ η μνήμη του!

Καλό Παράδεισο Χρήστο”

Και ο μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ, Αρης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τον οπαδό του “Δικέφαλου Αετού”.

Η ανακοίνωση του Αρη

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεαρού οπαδού του Π.Α.Ο.Κ., που έχασε τη ζωή του σήμερα στη Λιβαδειά.

Η ανθρώπινη ζωή είναι πάνω από ομάδες και χρώματα».

Τα συλλυπητήριά της εξέφρασε και η ΠΑΕ ΑΕΚ.


lamiareport


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.