Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΟΙ...!!!» ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ - ΤΗΝ ΚΑΘΑΙΡΕΣΕ Ο ΦΑΣΙΣΤΕΡΟΣ ΜΑΔΟΥΡΟ!

Η νέα Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας, που διαθέτει απεριόριστες εξουσίες, καθαίρεσε την ανώτατη εισαγγελέα Λουίσα Ορτέγα, που έχε...






Η νέα Συντακτική Συνέλευση της Βενεζουέλας, που διαθέτει απεριόριστες εξουσίες, καθαίρεσε την ανώτατη εισαγγελέα Λουίσα Ορτέγα, που έχει μετατραπεί σε έναν από τους κύριους διαφωνούντες απέναντι στο πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.






Η κα. Ορτέγα θα αντικατασταθεί προσωρινά από τον «συνήγορο του λαού» (συνήγορο του πολίτη) Τάρεκ Ουίλιαμ Σάαμπ, ανακοίνωσε η Συντακτική Συνέλευση που αποφάσισε επίσης ότι η θητεία της θα έχει ανώτατη διάρκεια δύο ετών.
Κραυγή απόγνωσης από την ανώτατη εισαγγελέα της Βενεζουέλας: Είμαστε πολιορκημένοι

Η κρίση στην Βενεζουέλα συνεχίζεται και η ανώτατη εισαγγελέας της χώρας Λουίσα Ορτέγκα, μια από τις πιο σημαντικούς επικριτές του προέδρου Νίκολας Μαδούρο, ανέβασε στο προφίλ της στο Twitter φωτογραφίες και καταδίκασε την «πολιορκία» των γραφείων της, όπως ήταν χαρακτηριστικά το σχόλιό της.

«Καταδικάζω την πολιορκία των κεντρικών γραφείων του Δημόσιου Κατήγορου. Απορρίπτω αυτήν την εχθρική πράξη στην εθνική και την διεθνή κοινότητα», έγραψε στο Twitter της.



Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη, η γενική εισαγγελία της Βενεζουέλας, υπό την ίδια, προσπάθησε να φρενάρει την συγκρότηση σε σώμα της Συντακτικής Συνέλευσης ζητώντας από τη δικαιοσύνη να ακυρώσει τη σημερινή εναρκτήρια συνεδρίαση.



Η πρωτοβουλία της δεν είχε πιθανότητες να τελεσφορήσει, αφού θεωρείται βέβαιο ότι θα προσκρούσει στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο έχει φροντίσει μέχρι σήμερα να εξουδετερώσει όλες τις αποφάσεις της γενικής εισαγγελίας.


eleftherostypos

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.