Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΔΣΕ...!!! ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ!

Και η μικρούλα στην φωτογραφία είναι η Ζωή Λάσκαρη... Αυτή η ΣΠΑΝΙΑ φωτογραφία εμφανίζει την Ζωή Κουρούκλη (ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη 1...






Και η μικρούλα στην φωτογραφία είναι η Ζωή Λάσκαρη... Αυτή η ΣΠΑΝΙΑ φωτογραφία εμφανίζει την Ζωή Κουρούκλη (ηθοποιός Ζωή Λάσκαρη 1942-2017) σε νηπιακή ηλικία στην αγκαλιά της μητέρας της το 1945, όταν ήταν ήδη ορφανή από ηλικία οκτώ μηνών από πατέρα, καθώς ο πατέρας της Λοχαγός Κουρούκλης είχε δολοφονηθεί απάνθρωπα από τους κομμουνιστές το 1943, όπως έχει αποκαλύψει ο "Στόχος"





Την μητέρα της Ζωής την έσφαξαν λίγα χρόνια αργότερα οι Σταλινικοί σλαφοφασίστες του προδοτικού ΔΣΕ - που κάποιοι αμετανόητοι πουλημένοι και προδότες έχουνη το θράσος να τιμούν ακόμη και σήμερα - καθώς ‘’τύγχανε’’ χήρα βασιλόφρονα αξκου, και νύφη αξκων (πεθερός και κουνιάδος) φιλικά προσκείμενοι προς τον Βασιλιά.

ΔΙΑΝΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΒΟΜΒΑ! ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗ - ΚΟΥΡΟΥΚΛΗ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑΝ ΜΕ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙ ΟΙ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΤΟΥ ΔΣΕ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.