Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ... ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ»

«Κανένα αεροσκάφος δεν μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να αναχαιτίζεται. Το τελευταίο αεροσκάφος που προσγειώνεται είναι ελλην...





«Κανένα αεροσκάφος δεν μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να αναχαιτίζεται. Το τελευταίο αεροσκάφος που προσγειώνεται είναι ελληνικό» δήλωσε κατά την επίσκεψή του στην 135 Σμηναρχία Μάχης





Μήνυμα στην Τουρκία, η οποία το τελευταίο διάστημα έχει εντείνει την προκλητικότητά της με τις συνεχείς υπερπτήσεις μαχητικών έστειλε από την Σκύρο ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος.

Με αφορμή την επίσκεψή του στην 135 Σμηναρχία Μάχης ο κ. Καμμένος έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα ότι «η Ελλάδα είναι ειρηνική χώρα. Επιδιώκει την ειρήνη, αλλά δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη καμία πρόκληση απέναντι στην εθνική μας κυριαρχία».

«Κανένα αεροσκάφος δεν μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να αναχαιτίζεται. Το τελευταίο αεροσκάφος που προσγειώνεται είναι ελληνικό, χάρη στο θάρρος και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Πολεμικής μας Αεροπορίας» τόνισε ο υπουργός Άμυνας έχοντας στο πλευρό του τους αξιωματικούς και τους ιπτάμενους της 135ΣΜ.






Η δήλωσή του Πάνου Καμμένου έχει ως εξής:

«Είμαστε στη Σκύρο, στα Readiness, εδώ που χτυπά η καρδιά της Πολεμικής Αεροπορίας. Με τον Αρχηγό της Πολεμικής Αεροπορίας ήρθαμε εκ μέρους όλου του ελληνικού λαού να ευχαριστήσουμε τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς και τους σμηνίτες, που καθημερινά δίνουν τη μάχη για την προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητας της Ελλάδος.

Την τελευταία περίοδο, η τουρκική προκλητικότητα έχει αυξηθεί. Καθημερινώς, έξι με οκτώ αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας της Τουρκίας προκαλούν, παραβιάζοντας τον εθνικό εναέριο χώρο, κάνοντας υπερπτήσεις. Η απάντησή μας είναι άμεση. Κανένα αεροσκάφος δεν μπαίνει στον ελληνικό εναέριο χώρο, χωρίς να αναχαιτίζεται. Το τελευταίο αεροσκάφος που προσγειώνεται είναι ελληνικό, χάρη στο θάρρος και τον επαγγελματισμό των στελεχών της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Τους οφείλουμε πολλά, γιατί σε καιρό ειρήνης εργάζονται και επιχειρούν σε συνθήκες πολέμου. Είμαστε ευγνώμονες για την Πολεμική Αεροπορία, για όλο το προσωπικό.

Θέλουμε, εδώ, από τη Σκύρο, να στείλουμε ένα μήνυμα: η Ελλάδα είναι ειρηνική χώρα. Επιδιώκει την ειρήνη, αλλά δεν πρόκειται να μείνει αναπάντητη καμία πρόκληση απέναντι στην εθνική μας κυριαρχία. Είμαστε ισχυροί και έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να προστατεύσουμε τον εθνικό εναέριο χώρο και την ελληνική ΑΟΖ».


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.