Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΓΓΛΟΣ ΠΑΛΑΒΙΑΡΗΣ: ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ, ΠΕΤΑΞΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑ ΣΕ ΤΖΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ηράκλειου. Αιτία ήταν ένας άνδρας με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία ...




Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο αεροδρόμιο Ηράκλειου.

Αιτία ήταν ένας άνδρας με καταγωγή από τη Μεγάλη Βρετανία ο οποίος ξαφνικά και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά, πήρε έναν πυροσβεστήρα και τον πέταξε στην τζαμαρία του σαλονιού των VIP που βρίσκεται στον πρώτο όροφο.





Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr , ο σεκιούριτι του αεροδρομίου ήταν αυτός που ακινητοποίησε τον εξαγριωμένο άνδρα ενώ στη συνέχεια επενέβη και η αστυνομία προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Ηρακλείου κ. Γιώργο Πλιάκα πρόκειται για έναν άνδρα, Άγγλο, ο οποίος μάλλον είναι άστεγος και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Τον βλέπαμε να κινείται στον χώρο εδώ και 2-3 ημέρες και τον παρακολουθούσαμε διακριτικά, λέει ο κ. Πλιάκας και συμπλήρωσε ότι έχει ήδη επικοινωνήσει με την πρόξενο της Μ. Βρετανίας στην Κρήτη προκειμένου να ακολουθηθούν όλες οι διαδικασίες έτσι ώστε ο άνδρας αυτός, να επιστρέψει στη χώρα του.

Ο εξαγριωμένος άνδρας οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ.

Πηγή Ekriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.