Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΑ ΟΡΚ! ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ: ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΤΑΪΣΑΝ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΤΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΣΣΑ

Άλλος κάτοικος του χωριού, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο πραγματικός λόγος πίσω από το έγκλημα ήταν η περιουσία του συζύγου της 40χρονης ...






Άλλος κάτοικος του χωριού, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο πραγματικός λόγος πίσω από το έγκλημα ήταν η περιουσία του συζύγου της 40χρονης

Άγριο θάνατο στα χέρια συγγενών της βρήκε μια 40χρονη Ινδή που κατηγορήθηκε ότι είναι μάγισσα.





Ο θάνατος της Κάνια Ντεβί, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ήταν βάναυσος αφού αρχικά την έγδυσαν, στη συνέχεια της έδωσαν να φάει περιττώματα και στο τέλος την έκαψαν σε φωτιά αφού της έβγαλαν τα μάτια με καυτό σίδερο.

Ανάμεσα στους πέντε δράστες που έχουν συλληφθεί είναι μια ανιψιά και ένας ανιψιός του θύματος.


Οι δράστες που έχουν συλληφθεί



Το φονικό, μάλιστα, έγινε μπροστά στα μάτια του 15χρονου γιου της 40χρονης τον οποίο οι δράστες διέταξαν να μην πει τίποτα.






Άλλος κάτοικος του χωριού, ωστόσο, υποστηρίζει ότι ο πραγματικός λόγος πίσω από το έγκλημα ήταν η περιουσία του συζύγου της 40χρονης. «Επειδή ο γιος της ήταν ανήλικος, οι συγγενείς της συνωμότησαν για να αρπάξουν τη γη της» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το ακόμα πιο τρομακτικό είναι ότι οι γηραιοί του χωριού στο οποίο διεπράχθη το άγριο έγκλημα, «εξάγνισαν» τους δράστες καλώντας τους να βουτήξουν στα νερά ενός κοντινού ποταμού.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν ένας μακρινός συγγενής της 40χρονης πήγε στην κηδεία της όπου και ενημερώθηκε για τον άγριο τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.